Jobbet "Social- og sundhedsassistent søges til åbent ældrepsykiatrisk døgnafsnit på Psykiatrisk Center Nordsjælland, Hillerød" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Til vores åbne ældrepsykiatriske sengeafsnit søger vi en social og sundhedsassistent til et vikariat på 1 år.

Vi er et team af dygtige, engagerede og søde medarbejdere, der søger en ny kollega, der ligesom os synes, det er spændende at arbejde med ældre patienter med psykisk sygdom kombineret med aldersbetingede somatiske lidelser.
 

Jobbet

Hos os bliver du medansvarlig for den kliniske praksis, herunder dokumentation, og du skal sammen med dine kollegaer tilrettelægge og koordinere patientforløb med størst mulig inddragelse af patienten og dennes pårørende. Du bliver kontaktperson for 3-5 patienter og skal indgå i et tværfagligt team.

Afsnittet har plads til 16 patienter over 70 år, der indlægges til udredning og behandling. Indlæggelsestiden er gennemsnitligt 25 dage.
 

Vi tilbyder:

 • Et afvekslende job med mange forskelligartede opgaver og afvekslende vagter
 • Introduktion og oplæring tilpasset dit erfaringsniveau
 • Engagerede og fagligt kompetente kollegaer, der værdsætter gensidig respekt og en venlig og omgængelig omgangstone, hvilket blandt andet fører til, at mange af vores kollegaer bliver hos os i mange år
 • Et afsnit med mulighed for faglig udvikling og direkte indflydelse på pleje og behandling af patienterne
 • Kantine, motionsfaciliteter og S-togs station tæt på
   

Vi forventer, at du:

 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har gode samarbejdsevner
 • Har lyst til at være i et team med højt fagligt niveau og engagement
 • Kan sætte patienten og dennes pårørende i centrum.
 • Har lyst til at bidrage til og tage medansvar for et godt arbejdsmiljø.
   

Løn- og ansættelsesforhold:

Vores ledige stilling er til besættelse snarest, ansættelsen er betinget af en dansk autorisation.

Stillingen har en varighed på 1 år med mulighed for forlængelse. Stillingen er i blandede vagter og med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst indgået mellem forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
 

Ansøgningsprocedure:

Ansøgningen skal indeholde CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser. Ansøgningen skal sendes via linket her på siden. Ansøgningsfristen er d.  10. oktober 2020 kl. 12.00. Samtaler afholdes løbende.

Der indhentes altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Joan Søjberg Madsen på telefonnummer 51 56 13 29 eller mail: joan.soejberg@regionh.dk. Du er ligeledes meget velkommen til et uforpligtende besøg i afsnittet efter aftale.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".