Jobbet "Rolig og empatisk social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til nattevagtsstilling" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndbyvester

Dit næste skridt

Vi søger lige nu en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til barselsvikariat i nattevagtsstilling på intensivt psykiatrisk afsnit 811, PC Glostrup.

 

Lidt om os og vores arbejde med patienterne

Vi modtager patienter fra Hvidovre og Valby, som overvejende har diagnoser inden for det skizofrene og affektive spektrum. Sammen med ”projekt bæltefrit afsnit”, har afsnittet de seneste år på flot vis nedbragt anvendelsen af tvang med en bredt funderet tværfaglig indsats.

Afsnittet er normeret til 13 patienter. Patienterne modtages via psykiatrisk akutmodtagelse og ind imellem fra Vestre Fængsel, hvor det vurderes at patienten kan rummes på et psykiatrisk intensivt døgnafsnit.

Vi har aldrig overbelægning og udskriver som hovedregel altid patienterne til åbent afsnit eller til ambulant behandling.

I det kliniske arbejde med patienterne, har vi en recovery-orienteret tilgang, der bygger på anerkendelse, respekt, interesse og nysgerrighed på hver enkelt patients problematik og person. Derudover lægger vi vægt på et godt og solidt samarbejde med de pårørende.

Kognitiv miljøterapi vil påbegynde implementering på PC Glostrup fra 2022.

Vores patienter er gennemsnitligt indlagt 1-2 måneder. Dette giver mulighed for stabilisering af patienternes psykiske tilstand, hvortil arbejdet med en tillidsfuld og respektfuld relation og kommunikation mellem personalet og patienten får tid og plads.

 

Lidt om dig

Du er god til at kommunikere og samarbejde. Vi vægter samarbejdet med patienterne og deres pårørende højt, og vi har stort fokus på deeskalering.

Du er fagligt engageret. Vi forventer, at du reflekterer over egen klinisk praksis, og at du har lyst til at vedligeholde og udvikle dig fagligt samt personligt.

Desuden forventer vi, at du brænder for psykiatrien, eller at du er nysgerrig på at lære psykiatrien at kende.

 

Lidt om hvad vi kan tilbyde

Vi har stort fokus på god kommunikation og et positivt arbejdsmiljø, som redskaber til at nå fælles mål med sygepleje og behandling på et højt fagligt niveau.

Vi er glade for at modtage nye kollegaer, og vi er altid åbne overfor nye ideer.

 

Desuden tilbyder vi:

  • Et struktureret introduktionsforløb. Der vil blive udfærdiget et individuelt introduktionsforløb tilpasset dine kompetencer og erfaring. Du vil få tildelt en mentor, som du har et tæt samarbejde med i dit første år af din ansættelse.
  • Mulighed for kontinuerlig faglig udvikling. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser. Se vores mange karrieremuligheder her: 

Som en del af vores team, vil du få mulighed for at blive en aktiv del af den fælles faglige udvikling, f.eks. gennem et ansvarsområde. Vi har faglig undervisning en gang om ugen. Derudover tilbyder vi ugentlig supervision i gruppe ved psykolog. Der er derudover også mulighed for individuel supervision ved behov.

  

Vi glæder os til at høre fra dig

Løn i henhold til overenskomst.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Stillingen er et vikariat på 37 timer om ugen i nattevagter og weekendarbejde hver anden weekend. Ansættelsen er fra 1. december 2020 eller efter aftale. Vikariatet er på 12 måneder med mulighed for forlængelse.

 

Ansøgningsfrist:  16. oktober 2020. Vi afholder samtaler løbende.

Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Carina Qvist Pears på tlf.: 21 30 66 42 eller på mail carina.qvist.pears.01@regionh.dk

 

 

Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".