Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød

Afdelingssygeplejerske med interesse for ledelse og udvikling til Ambulatorium for større børn B393

Har du lyst til at være en central drivkraft i den fortsatte udvikling af et velfungerende ambulatorium med dedikerede medarbejdere? 

 

Vi søger en afdelingssygeplejerske, der kan sætte den sygeplejefaglige retning og skabe fagligt engagement og motivation hos medarbejderne.

 

Velkommen indenfor hos Ambulatorium for større børn B393

Vi modtager børn i alderen 8-13 år med psykiatriske problemstillinger og deres familie. I afsnittet lægger vi vægt på sammenhængende patientforløb, samarbejde med familierne og brobygning til primærsektor.

Vores kerneopgave er undersøgelse af børn med psykiske vanskeligheder. Derudover tilbyder vi begrænset behandling som psykoedukation, medicinsk behandling for ADHD, afgrænsede terapeutiske forløb til børn med depression, OCD eller moderat angst.

Vi fokuserer på samarbejdet med forældrene, skole/kommune ift. pædagogisk indsats, til gavn for det enkelte barn.

 

Dine ansvarsområder og udviklingsopgaver

Din primære ledelsesopgave vil være at sikre den daglige drift og opgavefordeling i afsnittet. Derudover anvendes ledelsestiden på ledelse ud fra følgende ansvarsområder:

Personaleledelse

Du kommer til at dele ledelsesansvaret med den afsnitsledende overlæge for en tværfaglig personalegruppe, og du vil være monofaglig leder for sygeplejerskerne i afsnittet.

Din fornemmeste opgave bliver at støtte og udvikle den enkelte såvel som den samlede personalegruppe i at løfte kerneopgaven, og sikre trivslen på afsnittet.

Du er åben for samspillet i medarbejdergruppen, og skaber trivsel og et godt arbejdsmiljø gennem åbenhed og tillid. 

 

Faglig ledelse

Du og den afsnitsledende overlæge skal sikre, at medarbejderne har de rette kompetencer. I vil hvert år til medarbejdernes MUS-samtale kompetencevurdere dem og efterfølgende lægge en plan for, hvordan deres kompetencer spiller sammen med afsnittets kerneopgave.    

 

Driftsledelse

Vi arbejder med forbedringskultur. Du skal motivere og udvikle en kultur, hvor medarbejderne aktivt deltager og inddrages på forbedringsmøder f.eks. ved at nedsætte ad hoc-arbejdsgrupper.

Hos os betyder driftsledelse bl.a., at du kan kapacitetsstyre og løbende tilpasse ugeplaner på baggrund af henvisningstal.

 

Strategisk ledelse

Du skal sammen med den afsnitsledende overlæge deltage aktivt i strategiarbejdet, og efterfølgende omsætte strategierne til konkret årsaftale og handlinger i afsnittet. En del af vores årsaftale rummer implementering af recovery i BUC. Vi har en vision om at få tydeliggjort og styrket de recovery-indsatser, vi allerede gør.

Du vil indenfor alle ledelsesområderne kunne få sparring og god støtte hos udviklingscheferne, som du også refererer til.

 

Dig som leder

Vi søger en afdelingssygeplejerske med ledererfaring og gerne en uddannelse på master- eller kandidatniveau. Desuden ser vi gerne, at du har erfaring fra børne- og ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri.

  • Du er handlekraftig og struktureret i udførelsen af dit arbejde. Du har flair for overblik, struktur og organisering. Med din gode situationsfornemmelse vurderer du, hvornår der skal skæres igennem, og hvornår der er behov for empati og omsorg.
  • Du har fokus på faglig udvikling. Du er nysgerrig på forandrings- og forbedringsindsatser, og du bidrager med kreativitet og vedholdenhed. Desuden formår du at ”oversætte” forandringer for medarbejderne.
  • Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Du er en god samarbejds- og sparringspartner, der er diplomatisk og respektfuld i din kommunikation, og du evner og har lyst til at arbejde tværfagligt.
  • Du kan arbejde strategisk. Du kan tænke strategisk ift. drift- og kapacitetsstyring herunder planlægning af patientforløb og medarbejderressourcer.

Derudover forventer vi, at du kan få en hverdag til at glide – det er altså ikke kun på det strategiske niveau, at du skal kunne fungere. 

 

Vi tilbyder

Introduktionsprogram skræddersyet til dig. Du vil få et introduktionsprogram, der er tilrettelagt ud fra din erfaring og dine kompetencer. Ligeledes får du tilknyttet en mentor det første ½ år.

Udvikling til dig. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage ledelsesopgaven. Du vil dagligt kunne sparre med den afsnitsledende overlæge, og du vil blive en del af en erfaren ledergruppe, der sparrer på tværs.

Et velfungerende afsnit. Du møder dygtige, motiverede og samarbejdende medarbejdere i din hverdag. Vores afsnit er kendt som et velfungerende afsnit med et godt arbejdsmiljø, god trivsel, høj faglighed og velintegreret forbedringskultur.

Værdier som gensidig tillid, retfærdighed, medinddragelse og gennemsigtighed er væsentlige værdier i afsnittet.

 

Ansættelses- og lønvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat den 1. januar 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes den 22. oktober 2020

Ambulatorium for større børn B393 er en del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center og har adresse på Dyrehavevej 48, Indgang 20, 3400 Hillerød.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra den ansøger, der indstilles til ansættelse.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest mandag den 19. oktober 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Eline Levin 3864 6562 eller udviklingschef Henrik Ingemann Andersen 2441 1850.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien"

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Kontaktperson
    Henrik Ingemann Andersen
  • Adresse
    Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2021
  • Regionens jobnr.
    226751
  • Quick-nr.
    397137
  • Indrykningsdato
    21-09-2020
  • Ansøgningsfrist
    19-10-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Adresse
    Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Henrik Ingemann Andersen
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2021
  • Regionens jobnr.
    226751
  • Quick-nr.
    397137
  • Indrykningsdato
    21-09-2020
  • Ansøgningsfrist
    19-10-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.