Jobbet "Begynd din karriere som jordemoder på Amager og Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Er du (snart) nyuddannet jordemoder, og vil du gerne hurtigt blive dygtig til dit fag? Så søger vi netop nu jordemødre til faste stillinger til Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling på Hvidovre Hospital, kun 10 km. fra Københavns centrum.   

Her bliver du en del af Danmarks største fødested, hvor fagligheden og kollegerne er i top. Vi sørger for en grundigt tilrettelagt introduktion til afdelingen, færdigheder og udvikling af din jordemoderfaglige identitet. Vi tilbyder et omfattende mentor- og kompetenceprogram for nyuddannede jordemødre, der strækker sig over det første år.  

I afdelingen er vi 130 jordemødre, der tager imod ca.7.000 nyfødte om året. Vi vægter bevarelse af den normale fødsel højt og arbejder strategisk med det i afdelingen.

Vi har en nyetableret fødeklinik, hvor vi tilbyder de fødende at føde i hjemmelignende omgivelser, og hvor jordemoderen har optimale rammer for at understøtte den ukomplicerede fødsel.

Desuden indgår vi i en regional hjemmefødselsordning, hvor vi sammen med de andre fødesteder i regionen sikrer, at alle regionens fødende får et ensartet og velkoordineret tilbud om at føde hjemme.

Vi varetager den højt specialiserede funktion for gravide, der har fået foretaget gastric bypassoperation, og vi har regionsfunktion for sårbare gravide, der bliver tilknyttet vores Familieambulatorie.  

Herudover arbejder vi målrettet med det bæredygtige jordemoderliv, hvor variation i de opgaver man som jordemoder varetager og indflydelse på eget skema er vigtige parametre. Bl.a. kan du selv vælge, om du vil arbejde hver anden eller hver tredje weekend, og vi prioriterer, at du indenfor det første år har vagter på både fødegangen, i fødemodtagelsen samt enten en fast konsultation eller fx efterfødselsklinik, hvis du ønsker det.

Vi forventer at indgå en aftale i løbet af de næste måneder omkring mulighed for afspadsering i skemaet, hvis man er på fuld tid.

Vi har mulighed for at stille et vagtværelse til rådighed på Amager Hospital i en periode i forbindelse med flytning til Sjælland. Amager Hospital ligger i frisk cykelafstand til Hvidovre Hospital samt tæt på strand, offentlig transport og handelsliv.

Vi vil gerne ansætte dig, hvis du:  

  • Sætter din jordemoderfaglighed højt
  • Vil bidrage til den faglige udvikling i afdelingen 
  • Har humor og overskud til kollegerne og de fødende 

Vi tilbyder til gengæld dig:  

  • Et godt og tæt samarbejde med kolleger fra alle faggrupper, som altid er inden for rækkevidde 
  • Løbende kompetenceudvikling i bl.a. akupunktur, suturering og obstetrisk færdigheds- og simulationstræning   
  • Mentorordning og sparring. Når du er færdig med mentor- og kompetenceprogrammet, tilbyder vi fast supervision

Vi er kendt for det gode kollegaskab og vægter arbejdsmiljøet højt. Vi arbejder med makkerpar, hvor vi hjælper og passer på hinanden i vagten, og vi har klinisk jordemodersupervisor i alle vagter.

Stillingerne er som udgangspunkt på fuld tid. 

Vil du vide mere? 

Du kan få yderligere oplysninger hos vicechefjordemoder Louise Munk på tlf. 38622547 eller vicechefjordemoder Ditte Kirschner på tlf. 38621149.  

Ansøgningsfrist: Mandag d. 26. oktober 2020 kl. 12.00. 

Ansættelsessamtaler: Fredag d. 30. oktober 2020. 

Kig også forbi vores hjemmeside på www.hvidovrehospital.dk/baby  og hospitalets strategi www.dethandleromliv.dk