Jobbet "Bæredygtighedskoordinator til Regionshospitalet Horsens" er udløbet

Region Midtjylland

Serviceafdelingen

Sundvej 30, 8700 Horsens

Dit næste skridt
Bæredygtighedskoordinator til ny oprettet stilling pr. 1. januar 2021 eller hurtigst muligt derefter - Brænder du for at påvirke den bæredygtig udvikling af hospitaler, og vil du være med til at fortsætte den ambitiøse dagsorden for Regionshospitalet Horsens - så er det dig vi leder efter!

Vi er allerede kommet langt på Regionshospitalet Horsens og vi ønsker stadig at bevæge os fremad. Vi søger derfor en ny kollega, der har lyst til at være med til at drive den fortsatte bæredygtige udvikling af vores hospital.
 

Hvad kan vi tilbyde

I den første tid skal du arbejde med nogle af de allerede igangsatte projekter, men det er tanken, at du efterfølgende skal sætte nye projekter i gang. Din stilling er placeret i vores Service og Teknik. Du vil dog skulle arbejde med projekter på hele hospitalet. Du vil blive en del af et regionalt netværk af bæredygtighedskonsulenter, der drives af Regional Udvikling. Her er tanken, at erfaringer fra hospitalerne i regionen skal deles mellem hinanden og implementeres, så vi sammen når længere.
Stillingen er på 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse med eventuel mulighed for kvalifikationsløn.
 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er en ildsjæl, der har lyst og energi til at arbejde med bæredygtighed. Du har kendskab til væsentlige principper, standarder og retningslinjer inden for området.  Herunder kendskab til FN´s 17 Bæredygtighedsmål og formålet med disse. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med hospitaler eller lignende større driftsorganisation. Du skal trives med både at arbejde praktisk for at få tingene til at ske, være indstillet på selv at være udfører af nogle af opgaverne, og du skal også trives med at arbejde mere strategisk så de rigtige beslutninger bliver taget for at indfri de mere langsigtede potentialer og mål.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men du skal have stærke kompetencer i kommunikation både skriftligt og mundtligt, og have en personlighed der giver lyst til følgeskab.

Der må påregnes prøvetid i de første tre måneder af ansættelsen.

Kontakt:
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Servicechef Torben Brix Mortensen på telefon 20 75 59 12.

Der er også mulighed for at rekvirere en stillings- og funktionsbeskrivelse.

Ansøgningsfrist: søndag d. 11. oktober 2020

Det er muligt at læse mere om Regionshospitalet Horsens
www.regionshospitalet-horsens.dk

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.