Region Sjælland

Region Sjælland

Ejegodvej 63, 4800 Nykøbing Falster

Vicedirektør med lægefagligt ansvar til Nykøbing F. Sygehus

Vil du være med til at lede et akutsygehus, der fokuserer på nærhed, udfordrer ulighed og satser på et stærkt innovationsmiljø?

NFS er ikke, hvad det har været. På den allermest positive måde. Sygehuset har inden for få år flyttet sig markant fagligt, økonomisk og ledelsesmæssigt, og den rivende udvikling fortsætter. NFS er og skal være et stærkt akutsygehus med velfungerende samarbejdsrelationer til både andre sygehuse, kommuner og praksis, og innovation i klinikken skal være den driver, der gør sygehuset særegent. Det skal du kunne se dig selv i.

NFS har i 2020 etableret en InnovationsHub, som danner fundamentet for samarbejdet mellem startups, mindre virksomheder og Sygehuset. Vi har etableret helt unikke forhold for test og afprøvning i virkelige kliniske miljøer, og vi oplever stor interesse for vores arbejde.

NFS er også, og skal forblive at være, omdrejningspunktet for vores patienters behov for behandling. Vi skal have gjort op med den ulighed i sundhed, som afstand er med til at skabe, og som vores patienter i særlig grad mærker.

Er du drevet af engagement, faglighed og mestrer du både energi, ro og samarbejde?

Jobbet som vicedirektør kan være dit første lederjob på højt niveau men det kan også være kronen på en lang karriere. Det er ikke afgørende. Det, der er vigtigt er, at du er villig til at lade dig rive med af den ånd og det drive, der er på NFS. Vi vil noget med det her sygehus, og det skal du også ville.

Det, der kendetegner dig, er energi, engagement og faglighed, men også ro, overblik og samarbejde. Du skal kende til forskning, uddannelse og innovation og have et godt netværk blandt sundhedsprofessionelle og andre aktører i sundhedsvæsenet.

Vi ansætter dedikerede mennesker med høj faglighed, med engagement og med et ønske om at være med til at skabe en positiv fremtid for et sygehus- og sundhedsvæsen i udkanten af Danmark.

Kan du løfte et stort ansvar og udfylde et stort ledelsesrum?

Som vicedirektør skal du kunne bevæge dig på det strategiske niveau og vise lederskab i alle sammenhænge. Du skal gå forrest i arbejdet omkring udvikling og driftsoptimering, ligesom du skal kunne fungere som sparringspartner for afdelingsledelserne i forhold til gode ideer, konkret opgaveudførsel samt implementering af nye tiltag.

Nogle af dine konkrete ansvarsområder vil blive kvalitetsområdet, patientsikkerhed og faglig udvikling. Du får samtidig ansvaret for at gøre NFS til en del af den regionale lægeuddannelse og videreudvikling af sygehusets innovative profil. Sidst, men ikke mindst, får du sammen med den øvrige sygehusledelse ansvaret for sygehusets drift.

I din ledelsesstil evner du at kombinere en analytisk og strategisk tankegang med visionære og realistiske ideer og forstår betydningen af, at den overordnede ledelse af NFS foregår i et politisk beslutningsmiljø.

Du bliver også en del af en sygehusledelse, der arbejder tæt sammen omkring ledelsesopgaven, og hvor der både er mulighed for læring, helikopterperspektiv, detaljerytteri, fællesskab og morskab.

Yderligere information

For at komme i betragtning til stillingen skal du have en lægefaglig baggrund, ledelsesmæssig uddannelse og dokumenteret erfaring med ledelse. Se og Stillings- og funktionsbeskrivelsen.

Ansøgning og information

Hvis du ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sygehusdirektør Ricco Norman Dyhr på telefon 20 78 02 38 eller Partner Eva Zeuthen Bentsen på telefon 20 86 03 25.

Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du uploade en motiveret ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem ved at bruge knappen ”Søg jobbet”.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist søndag den 1. november 2020.

Der afholdes første samtalerunde den 17. november og anden samtalerunde den 23. november. Der gennemføres test mellem de to samtaler.

 

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Nykøbing F. Sygehus
 • Kontaktperson
  Ricco Dyhr
  rnd@regionsjaelland.dk
  56516811
 • Adresse
  Ejegodvej 63, 4800 Nykøbing Falster
 • Stillingstype
  Leder
 • Speciale
  Administration
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2021
 • Regionens jobnr.
  010482
 • Quick-nr.
  398069
 • Ansøgningsfrist
  01-11-2020


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Nykøbing F. Sygehus
 • Adresse
  Ejegodvej 63, 4800 Nykøbing Falster
 • Kontaktperson
  Ricco Dyhr
  rnd@regionsjaelland.dk
  56516811
 • Stillingstype
  Leder
 • Speciale
  Administration
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2021
 • Regionens jobnr.
  010482
 • Quick-nr.
  398069
 • Ansøgningsfrist
  01-11-2020

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Vicedirektør med lægefagligt ansvar til Nykøbing F. Sygehus"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.