Jobbet "Afdelingsjordemoder - Fødegangen - Herlev Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Er du vores nye afdelingsjordemoder fra 1. december 2020?

Du kan hilse på en af dine kommende kolleger, som fortæller mere om jobbet ved at klikke på linket  https://bit.ly/2wl6IuN

Vi sætter yderligere fokus på det faglige læringsmiljø, og intensiverer den faglige sparring og supervision af vores jordemødre. Derfor søger vi afdelingsjordemødre, til at hjælpe os med opgaven.

Vi opnormerer i afdelingsjordemoderfunktionen, så der døgnet rundt er 2 afdelingsjordemødre i vagt, og dermed tid til faglig sparring og udvikling. Vi ønsker at sætte fokus på det samlede patientforløb, hvorfor vi fremover vil arbejde med pp.-med forløb og patientflow.

Som afdelingsjordemoder skal du have både godt humør og bred klinisk erfaring, og du skal brænde for at hjælpe nye borgere til verden på en stor afdeling med et stærkt fagligt miljø.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer med arbejdstid i 12 timers vagter hele døgnet.

Du får skræddersyet introduktion

Som vores nye afdelingsjordemoder får du tilrettelagt dit helt eget introduktionsprogram, så du er 100 procent rustet til at udfylde din nye funktion. Programmet tilrettelægges efter dine kvalifikationer og kompetencer. Udover en grundig introduktion til hele afdelingen, vil du i en periode gå i følgevagt med kollegaer. JOIN, som vores introduktionsprogram hedder, hjælper dig med at komme godt i gang og blive en uundværlig del af vores faglige og sociale miljø. Som afdelingsjordemoder indgår du i et team med hele gruppen af afdelingsjordemødre, og du vil i dagtimerne have en makker fra gruppen, som du hele tiden kan   sparre med.

Udover solid introduktion har vi løbende supervision, karriereplanlægning og kompetenceudvikling, ligesom vi snarligt indfører en lønmodel baseret på kompetencetrin.

Du kommer til at arbejde i et tæt, tværfagligt miljø

Vi lægger vægt på at samarbejde på tværs af fag, fordi vi gerne vil gøre vores bedste for familierne både før, under og efter fødslen. Vi samarbejder derfor tæt med de afsnitsledende overlæger for fødegangen og fødemodtagelser og akutmodtagelsen for gravide, samt den fagligt ansvarlige overlæge i afdelingen.  Samarbejdet fordrer respekt og hensyn, men giver os til gengæld spændende og rummelige fællesskaber. Vi afholder tea-time-møder to gange om ugen, hvor vi vender dilemmaer, input og videndeling - og på vores tværfaglige konferencer er læringsrum også et tilbagevendende punkt. 

Du skal arbejde i spritnye rammer

Hver eneste fødsel skal være en god og tryg oplevelse, så de små nye liv kan få den bedst tænkelige start. Det kræver et godt og konstruktivt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til afdelingens trivsel -  også når vi løber stærkt.

I 2021 flytter vi ind i det flotte, nybyggede Kvinde-Barn-Center. Når gravid-, og fødemodtagelse, fødeafdeling, fødeklinik og barsel- og svangerafsnit flytter over i den nye bygning, giver det nye og spændende muligheder for vores måde at arbejde på, og vi er i fuld gang med at planlægge og træne nye arbejdsgange. 

Vil du høre mere?

Du er velkommen til at ringe til

vicechefjordemoder Signe E. Landorph på tlf. 29213958

vicechefjordemoder Louise Wenzel på tlf. 40149498

chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz på tlf. 20366903.

Hvis du vil være med til at arbejde på Fødegangen, så send os en ansøgning og dit CV via linket her på siden senest 21. oktober 2020.

Samtaler forventes afholdt tirsdag den 27.

 

Se også https://www.herlevhospital.dk/afdelinger-og-klinikker/graviditet-og-foedsel/Sider/default.aspx