Jobbet "Ergoterapeut i vikariat til det medicinske område, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

 

 

EN AFDELING I BEVÆGELSE - MED PATIENTEN I CENTRUM

Brænder du for at hjælpe patienter til igen at mestre meningsfulde hverdagsaktiviteter?

 

Ergoterapien på Slagelse Sygehus søger en ergoterapeut til barselsvikariat inden for det medicinske område fra d. 15. december 2020 til d. 30. juni 2021 med mulighed for forlængelse.

 

Som ergoterapeut vil du udføre patientarbejde på mange forskellige afdelinger. Din hovedfunktion vil være på lungemedicinsk afdeling, men du vil også se patienter på akutafdelingen, intensiv, mave/tarmmedicinsk afdeling samt skulle varetage den ergoterapeutiske funktion på ambulant lungerehabilitering.

 

Arbejdsopgaverne vil fortrinsvis bestå i vurdering af synkefunktion hos indlagte patienter, FOTT træning, ADL vurderinger samt vurdering af behov for genoptræning med efterfølgende udarbejdelse af genoptræningsplaner samt udlån og tilpasning af hjælpemidler.

 

Ergoterapeuterne har et tæt samarbejde med læger, plejepersonale og fysioterapeuter på sengeafdelingerne.

 

Ergoterapeuterne indgår i weekendvagter med vagt lørdag og søndag med 2-3 måneders interval.

 

Vil du gerne give din erfaring videre?

Hos os får du rig mulighed for give din erfaring videre til kommende ergoterapeuter, da vi er praktiksted for ABSALON Ergoterapeutuddannelsen i Næstved.

 

Trives du i et miljø med fokus på høj faglighed og god trivsel?

”Vi er en dynamisk gruppe på 5 ergoterapeuter, som finder det spændende og udfordrende at arbejde på et akutsygehus. Vores arbejdsdag er meget varieret og vi har stor medindflydelse på planlægningen – ligesom god trivsel og humor er i fokus hver dag”, fortæller gruppens specialeansvarlige ergoterapeut.

 

Din nye arbejdsplads

Ergoterapien på Slagelse Sygehus er en del af Afdeling for Fysio- og Ergoterapi, Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse – og arbejder kontinuerligt med forbedringer og kvalitet hver dag.

 

Dine nye kolleger

I Ergoterapien på Slagelse Sygehus vil du møde 17 engagerede ergoterapeuter - heraf 1 ledende ergoterapeut, 4 specialeansvarlige ergoterapeuter og en klinisk underviser - samt én sekretær.

 

Din arbejdstid er 37 timer/uge i tidsrummet fra kl. 7.30 – 15.00.

 

Vil du vide mere?

Funktionsbeskrivelse og yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at henvende dig til ledende ergoterapeut Trine Nielsen på telefon 58 55 96 25.

 

Vil du være vores ny kollega?

Send din ansøgning med dit eksamensbevis samt andre relevante bilag senest d. 18. oktober 2020. Samtaler forventes afholdt d. 22. oktober 2020.

 

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning.

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave