Jobbet "Overlæge til kirurgisk sektion på Afdeling for Mave-, Tarm- og Leversygdomme" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Overlæge til Kirurgisk sektion på Afdeling for Mave-, Tarm- og Leversygdomme

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt kirurgisk team med fokus på samarbejde og høj faglighed?

Vi søger pr. 1/12-2020, eller snarest derefter en overlæge til Akutkirurgisk Team.

Om afdelingen

Afdeling for Mave-, Tarm- og Leversygdomme er en enhed bestående af kirurgisk- og medicinsk gastroenterologi. Den kirurgiske sektion rummer akut kirurgi, kolorektal cancer kirurgi, hernie kirurgi samt behandling af galdevejs- og pankreas sygdomme. Afdelingen er en af hospitalets største og har 46 speciallæger ansat, heraf 32 kirurgiske. Afdelingen rummer 100 sengepladser, hvoraf 24 er placeret i AMA og rummer en stor del af de akut indlagte patienter, herudover har den kirurgiske sektion 3 øvrige sengeafsnit fordelt på øvre-, nedre- og elektivt afsnit. Vi har dagligt 3-4 elektive og 2 akutte / 1 langt leje(r) på den centrale operationsgang samt 1-2 dagkirurgiske lejer. Vi har et stort endoskopiafsnit med 8 stuer, hvor alle former for endoskopi udføres, og endelig er der en meget stor ambulatoriefunktion med 3-4 kirurgisk spor dagligt inklusiv en senfølgeklinik.

Uddannelse har høj prioritet i afdelingen, der er mange ansat under uddannelse med meget forskellige behov. Vi modtager årligt et stort antal stud.med., KBU’er, Introlæger og HU- stillinger i kirurgi samt gynækologi, plastik kirurgi samt fra almen medicin. Vi er drevet af høj faglighed og ønsker at du sammen med de øvrige speciallæger sikrer en god og attraktiv sektion, hvor vi yder den bedste behandling efter nyeste og højeste standarder. Der foregår daglig undervisning og supervision, og vores store flow af akutte patienter gør, at mulighederne for læring er rigtig gode.

Der er en betydelig forskningsaktivitet indenfor hovedparten af kerneområderne med i alt 5 professorer, en række phd-studerende, scholarstipendiater samt postdoc læger. Der indleveres hvert år flere phd-afhandlinger og publiceres adskillige artikler i nationale og internationale tidsskrifter.

Fokusområder for kirurgisk sektion

  • Vi fokuserer på den akutte patient
  • Vi har ekspertise indenfor både almindelige og sjældne mavetarmsygdomme
  • Vi arbejder med uddannelse og forskning hver dag – til gavn for patienterne nu og i fremtiden.

Din profil

Du er speciallæge i kirurgi og forskningserfaring vil blive prioriteret, da det forventes at du som overlæge skal være med til at drive afdelingen frem fagligt. Du er en holdspiller og ser det som en fælles opgave, at få den daglige drift til at fungere. Du motiveres af at skabe fornyelse og at bidrage til at forme og sikre den strategiske retning dels for akutafsnittet, men også for hele den kirurgiske sektion.

Der lægges vægt på at du kan bidrage til at understøtte en stærk samarbejdskultur præget af faglighed og vidensdeling med fokus på medarbejderudvikling og tiltrækning af nye dygtige talenter. Du skal have en stærk faglig baggrund, være vellidt hvor du kommer fra og have erfaring med arbejdet på en stor kirurgisk afdeling.

Hvem er du?

  • Du er en respekteret, synlig og involveret kollega  
  • Du håndterer pressede situationer godt og kan prioritere opgaverne bevidst og klogt
  • Du er handlekraftig og ansvarsbevidst
  • Du kan begå dig i en tværfaglig afdeling

 

Ansættelsesvilkår

Spørgsmål til stillingen kan rettes til konstitueret ledende overlæge Jakob Lykke på jakob.lykke@regionh.dk

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Ansøgning med beskrivelse af kompetencer indenfor de 7 lægeroller og CV skal fremsendes senest den 22. oktober 2020, kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler er planlagt til den 29. oktober 2020