Jobbet "Aktivitetsmedarbejder til sengeafsnit SL5, Psykiatrisygehuset i Slagelse" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 6, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

I Psykiatrien Vest arbejder vi med at nedbringe tvang.

Vi ved, at det at have mulighed for at deltage i meningsfulde aktiviteter er vigtigt for mennesker, der er indlagt i psykiatrien. Derfor søger vi en aktivitetsmedarbejder, f.eks. ergoterapeut, fysioterapeut, pædagog eller anden relevant baggrund/erfaring, 32 til 37 timer pr. uge, der brænder for at arbejde med aktiviteter i samarbejde med patienter og personale.

Vi ønsker os en kollega med masser af kreativitet og gåpåmod.

Vi er en god flok af personaler med godt humør og blandet erfaring men mangler dig i gruppen til at være med til at give patienterne gode oplevelser.

Da aktiviteterne i afsnittet er fordelt på dag og aften, vil der være blandede vagter og weekendvagter må påregnes.

Den primære arbejdsopgave bliver, i samarbejde med øvrige kolleger, at sørge for, at aktiviteterne er meningsfulde og motiverende samtidig med, at de er behandlingsmæssigt målrettet og deeskalerende.

Vi ønsker en kollega der

 • Kan omgås psykiatrisk patienter
 • Kan motivere og aktivere
 • Er initiativrig, har drive og kan sætte i gang
 • Kan arbejde selvstændigt men samtidig kan samarbejde på tværs af faggrupper
 • Kan strukturere eget arbejde og holde mange bolde i luften
 • Er kreativ
 • Besidder gode samarbejdsevner
 • Kendskab til psykiatri er en fordel

Vi tilbyder

 • Introduktion og oplæring der passer til dit erfaringsniveau
 • Mulighed for faglig udvikling
 • En ambitiøs arbejdsplads
 • Imødekommende, fleksible og engagerede kollegaer og leder
 • Et personale der er godt til at få bragt smil og humor ind i dagligdagen

Hvis det er dig vi søger, så send os en ansøgning.

Ønsker du yderligere information så kontakt afdelingssygeplejerske Tina Andersen, tlf. 51 42 18 39.

Stillingen søges via ”Søg Jobbet”.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest (§22) ved alle nyansættelser.

Samtaler 25. november 2020

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.