Jobbet "Radiograf til MR-teamet, Herlev og Gentofte Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

MR teamet, Herlev matriklen søger en ny kollega med stor faglig interesse og lyst til at arbejde i en spændende og dynamisk afdeling.

Stillingen er fuldtid med aften- og weekendvagter fordelt med en vagtblok hver 5.-6. uge, og et par dage med udvidet åbningstid om måneden.  

Vi tilbyder en inspirerende hverdag, hvor faglig fordybelse, team-ånd og arbejdsmiljø vægtes højt. Som en del af vores team vil du få god mulighed for at udvikle dine kompetencer, blandt andet ved grundig oplæring og deltagelse i MR kursus 1 og 2, der afholdes af vores dygtige kollegaer.  

I det daglige prioriterer vi den faglige sparing, og teamet er bestående af flere dygtige og erfarne kolleager, der gerne deler deres viden og erfaring – så vi kan bibeholde samt styrke den faglige standard i teamet.

I dagligdagen roterer vi, så ikke to dage er ens. Vi betjener tre 1,5T og tre 3T Philips MR-scannere, ét skadestue/knoglerum og snarligt en ny 1,5 T scanner i FAM. Du vil komme til at udføre MR scanninger indenfor en bred vifte specialer, bl.a. Neurologi, Muskuloskeletal, Onkologi, Abdominal og Urologi. Endvidere samarbejder vi tæt med forskningsenheden i forbindelse med udførsel af forskellige spændende projektscanninger. 

​Vores team består af 25 radiografer, 4 sekretærer og 1 afdelingsradiograf. Vi værner om høj faglighed og et godt kollegialt arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor og sjov i en ellers travl hverdag.  

 

Hvis du er:   

  • autoriseret radiograf
  • en radiograf med stor interesse for MR 
  • en person med gode samarbejdsevner  
  • en radiograf med høj faglig standard og engagement   
  • en god kollega   
  • humoristisk   

så er spørgsmålet bare:  

Er det dig, som er vores nye kollega?  

​En grundig oplæring vil finde sted, så derfor er MR erfaring intet krav.

​Ring endelig, hvis du er nysgerrig og vil vide mere om os.

Afdelingsradiograf Jonas Bovin kan kontaktes på tlf. 38 68 68 58 eller på mail jonas.sterup.bovin.01@regionh.dk    

Ansøgningsfrist: 

​Søndag den 15. november 2020.    

​Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47 og 48.   

Ansættelsesvilkår:   

​Stillingen er en fuldtidsstilling og til besættelse 1.1.2021.

​Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.