Jobbet "Radiograf ved Dansk Center for Partikelterapi, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Dansk Center for Partikelterapi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Dansk Center for Partikelterapi (DCPT) søger en erfaren radiograf til ansættelse 1. januar 2021, eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

DCPT er et nationalt center, vi leverer protonterapi af højest mulige kvalitet til alle relevante danske kræftpatienter. Aarhus Universitetshospital er vært for dette nationale center, og centeret fungerer som en selvstændig hospitalsafdeling på Aarhus Universitetshospital. Behandlingsudstyret består af en protoncyklotron, tre behandlingsrum med 360˚ Varian gantrys og et forskningsrum med horisontal strålegang.

Vores skannere er en Siemens SOMATOM Definition Edge dual-energy CT skanner og en Philips Ingenia 3 T MR skanner. Vi arbejder med billedbearbejdning i syngo.via og Aria/Eclipse.

Vi søger en radiograf der skal være med i alle funktioner i forbindelse med centerets CT og MR skanninger, hvilket vil sige en ansættelse i den forberedende del af protonterapien.

Eksempler på de opgaver du skal være med til at løse
 • Forestå CT skanninger, som er grundlæggende for patientens behandlingsplan
 • Forestå MR skanninger, som er grundlæggende for patientens behandlingsplan
 • Import og eksport samt bearbejdning af billedmateriale
 • Deltage i kvalitetssikring
 • Deltage i undervisning og være med til at udvikle den interne undervisning i afdelingen.

DCPT startede patientbehandling i januar 2019, og antallet af patienter og patientgrupper vil gradvis stige gennem de næste år.  Radiografer med ansættelse ved DCPT skal være indstillet på at kunne varetage flere forskellige opgaver, der over tid bl.a. vil veksle mellem planlægningsrelaterede og kliniske opgaver.

Gennem aktiv og integreret forskning forventer DCPT at blive blandt de internationalt førende protonterapicentre. Forskningen og udvikling vil foregå i et tværfagligt onkologisk forskningsmiljø på Aarhus Universitetshospital.

Ønsker til en kommende kollega
 • At du er uddannet radiograf
 • At du er indstillet på at arbejde med patienten i centrum
 • Har gode evner til samarbejde
 • Du er selvstændig og har lysten til at fuldføre dit arbejde i tæt samspil med kollegaer, herunder også andre faggrupper, da vi vægter tværfaglighed højt
 • Du er indstillet på at løse mangeartede opgaver med akkuratesse
 • Du har lyst til at udvikle kompetencer indenfor billedvejledt protonterapi

DCPT stiller ressourcer til rådighed til uddannelse og oplæring i forskellige aspekter inden for protonterapi.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Dorte Oksbjerre Mortensen på 3046 3670 eller dortmort@rm.dk. Du kan også læse mere om os her.

Ansøgningsfrist er den 6. november 2020. Der er planlagt ansættelsessamtaler sidst i uge 46 og først i uge 47, 2020.

Ansøgning sker via nedenstående link.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.