Jobbet "Sonografer søges til Ultralydsklinikken for Gravide ved Kvindesygdomme og Fødsler, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Kvindesygdomme og Fødsler

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Vi søger sygeplejersker eller jordemødre til to faste stillinger som sonograf pr. 1. januar 2021 eller efter aftale. Stillingerne er på 30 timer pr. uge.

Ultralydsklinikken for Gravide er en del af Afdelingen for Kvindesygdomme og Fødsler. Det er Region Midts højt specialiserede Ultralydsklinik og Føtalmedicinske Center. Vi udfører ultralydsscreeninger, undersøgelser, varetager diagnostik og behandling af det ufødte barn.

En sonograf arbejder selvstændigt med de ultralydsscreeninger, der kaldes 1. trimester skanning, 2. trimesterskanning og fostertilvækstskanning. Du skal derfor have lyst og evne til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og have gode evner for koncentration og overblik. Du skal kunne lide at arbejde med systematik og detaljer, og du skal have teknisk flair og en god sans for billeder i flere dimensioner.

Se funktionsbeskrivelsen her.

Du skal desuden kunne skabe gode, tillidsfulde kommunikationer med de kvinder/par, vi arbejder for. Resultatet af undersøgelserne kan have store menneskelige konsekvenser, og derfor vægter vi kontakten til kvinden/parret højt. Du undersøger, tolker og kommunikerer under og efter skanningen, og du skal derfor have mod på at sætte dig selv i spil og have interesse for at vedligeholde og udvikle kvaliteten i arbejdet.

Sonograf-gruppen består af 16 sonografer og der er en daglig organisering med seks skanningssonografer, en sonografsupervisor og sonografkoordinator samt sonografer, der assisterer føtalmedicinerne, uddannelseslæger og diabeteslæger. Den daglige organisering gør det muligt at få god supervision i løbet af arbejdsdagen.

Personalegruppen er engageret og optaget af faglige diskussioner. Der er faglige konferencer á ½ time tre gange om ugen.

Arbejdstiden er hverdage 07.45-15.15, og enkelte hverdagsvagter fra 14.15 til 21.15. Vi har for tiden et arbejdsmiljøarbejde i gang, hvor vi implementerer differentieret arbejdstid, fx bliver det muligt at arbejde kortere dage og i stedet arbejde en ekstra dag cirka hver 3. uge.

Det er en fordel at være uddannet sonograf eller have erfaring med specialet. Er du ikke uddannet sonograf, skal du forvente et oplæringsforløb på cirka ½ år, og vi har kompetente og erfarne sonografer, der oplærer.

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte vicechefjordemoder Marianne Raundal på marrau@rm.dk eller på 2026 1615.

Ansøgningsfrist er den 18. november 2020. Indkaldelse til samtaler vil ske den 20. november 2020 og ansættelsessamtaler afholdes den 25. november 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.