Jobbet "To engagerede fysioterapeuter til akut apopleksi på Sjællands Universitetshospital (SUH) i Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Vi er i en rivende udvikling! Al akut apopleksi i Region Sjælland er nu samlet på SUH Roskilde, og der er politisk afsat midler til et kvalitetsløft indenfor dette område. Vi søger derfor to fysioterapeuter på 32-37 timer ugentligt med start den 1. januar 2021.

Er du en proaktiv og arbejdsom fysioterapeut som brænder for neurologi, og vil du gerne være med i udviklingen af det neurologiske område på SUH? Vil du være en del af det tværfaglige samarbejde i Danmarks største akutte apopleksi enhed? Så har du mulighed for at blive en del af et stort dynamisk team i Ergo- og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi kan tilbyde en professionel afdeling med et højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt og udviklende arbejdsmiljø.

Vi har brug for en kollega, der bidrager til det mono-og tværfaglige samarbejde, og som sammen med os kan prioritere dagligdagens arbejdsopgaver, så patienterne får gode helhedsorienterede behandlingsforløb. Den fysioterapeutiske indsats har især fokus på førstegangsvurdering og hurtig opstart af rehabilitering af indlagte patienter med akut apopleksi. Den tidlige fysioterapeutiske vurdering er afgørende for patienternes videre rehabiliteringsforløb og outcome.

Vi har en klinisk forskningsenhed, der er med til at skabe et godt udviklings- og forskningsmiljø i afdelingen, og som blandt andet bidrager til udviklingsprocessen indenfor det neurologiske område i det kommende år.

 

Vi søger fysioterapeuter der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende samt såvel mono- som tværfaglige samarbejdspartnere

- er interesseret i og gerne har erfaring indenfor akut og almen neurologi

- har lyst til at arbejde med apopleksipatienter i akut forløb (fase 1) på SUH, Roskilde

- kan foretage neurologisk undersøgelse, og kan vurdere hvad der er vigtigt at prioritere for at bidrage til gode patientforløb

- hurtigt kan opstarte relevant og målrettet genoptræning og selvtræning under indlæggelse ud fra gældende evidens

- kan arbejde selvstændigt, kommunikere præcist og bidrager konstruktivt til opgaveløsningen mono- og tværfagligt

- er imødekommende, nysgerrig og reflekterende samt åben for sparring og læring

- gerne har kurser indenfor neuro-rehabilitering.

I Ergo- og Fysioterapien er vi 15 ergoterapeuter, 32 fysioterapeuter og to afdelingsterapeuter, fordelt i to grupper. Vi samarbejder om opgaveløsningen på tværs af specialer og afdelinger til gavn for patienterne. Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i stillingen. Der kan være mulighed og behov for rokering internt mellem specialerne for at sikre et godt basis niveau i afdelingen.

Har du lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut for det neurologiske område Susanne Sønderup på telefon 23 32 62 07 eller afdelingsterapeut for det Medicinsk område Morten Madsen på telefon 23 32 93 78.

Der vil blive afholdt samtaler mandag den 23. november.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: