Jobbet "Radiograf/klinisk vejleder til Team 3, Radiologisk Afd. OUH Odense" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 27, stuen, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Vi søger en radiograf, der har engagement og interesse for at arbejde inden for det muskuloskeletale område, pædiatri, thorax og ultralyd. Du skal også kunne indgå i teamet af kliniske vejledere, der har opgaver med vejledning og undervisning af de radiografstuderende i afsnittet. Teamet af vejledere i hele afdelingen har et tæt samarbejde om de aktuelle opgaver sammen med de uddannelsesansvarlige radiografer. Tiltrædelse: 1. januar 2021 eller efter aftale.

I teamet har vi et tæt tværfagligt samarbejde med meget engagerede og dygtige kollegaer, og vi arbejder sammen om at give patienten en god oplevelse af forløbet hos os.

Teknologisk har vi Siemens DR i de fleste knoglerum. Vi er ved at få installeret Santax gennemlysning og DR i et rum, der bliver dedikeret til børnerum, og vi får Santax Adora i et andet rum efter nytår. Desuden har vi et rum med EOS, som anvendes til scoliose og benlængdeoptagelser. Ultralyd er også en del af vores arbejdsområde. Vi assisterer både inden for almen ultralyd, ultralydsintervention og muskuloskeletal ultralyd.

Du vil komme til at indgå i treskiftet vagt i FAM. Du ønsker selv dine vagter i ”Min tid”, men under hensyntagen til, at der ikke ønskes flere vagter, end det kan passes ind i forhold til vejlederopgaver for de studerende.

Hvad kendetegner dig:

 • I handling og holdning formår du at sætte patienterne først
 • Du er uddannet radiograf og har praktisk erfaring
 • Arbejder selvstændigt og med høj faglighed
 • Særlig interesse for vejledning og undervisning
 • Har 1/6 diplommodul i vejledning af studerende, eller er indstillet på at tage den uddannelse i 2021
 • Fleksibel over for skiftende arbejdsopgaver og arbejdstider
 • Har engagement og interesse for at implementere ny teknologi i afsnittet
 • Vil indgå aktivt i udviklingen af et attraktivt og kollegialt arbejdsmiljø

Hvad kan vi tilbyde:

 • et udviklingsorienteret miljø med højt specialiserede undersøgelser, hvor fagligheden er i top
 • et arbejdsliv, hvor du kan få mulighed for at præge dine arbejdsopgaver i den retning, du synes er interessant
 • et åbent, ærligt og respektfuldt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone
 • en åben og engageret ledelsesstil
 • systematisk kompetenceudvikling

Generelt om Radiologisk Afdeling

Afdelingens aktivitetsniveau er højt. Vi foretager omkring 340.000 undersøgelser på årsbasis. Vi har et tæt samarbejde med såvel kirurgiske som medicinske specialafdelinger. Vores faglige niveau er højt, og afdelingen varetager de fleste højtspecialiserede funktioner.
Forbedringsledelse/Virginia Mason er en fast del af vores arbejdsdag. Vi holder ugentlige målstyringsmøder med henblik på at optimere vores arbejdsgange.
Vi har en veletableret forskningsenhed i afdelingen, der arbejder engageret med forskning og udvikling, og også støtter op med vejledning / hjælp omkring projekter, der initieres i de forskellige afsnit.
Da vi er et universitetshospital og er uddannelsessted for radiografstuderende, er der for alle en forventning om, at man indgår aktivt i uddannelsen af studerende og nye kolleger.     

Vi har fokus på arbejdsmiljøet, og alle har et ansvar for at bidrage til det åbne, ærlige og respektfulde samarbejde. Vi holder fælles julefrokost og sommerfest, og vi har tradition for at deltage i forskellige motionsarrangementer som fx. Eventyrløb, DHL Stafetten og Vi Cykler til Arbejde. Vi har gratis frugtordning og adgang til meget billige træningsfaciliteter.

Organisatorisk er afdelingen opdelt i 8 lægelige specialer og 6 radiograffaglige teams, som du kan læse mere om på vores hjemmeside www.ouh.dk/radio.

Ansættelse    

Region Syddanmark anvender tre måneders prøvetid, og ansættelse vil ske efter overenskomst. Vi indhenter altid børneattest.

Ansøgningsfrist

Fristen for at søge stillingen er mandag d. 23. november, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler umiddelbart efter. Søg stillingen elektronisk via link her på siden.  

Vil du høre mere om jobbet?    
Så er du velkommen til at kontakte
afdelingsradiograf Susanne Førgaard på tlf. 65 41 18 06 eller via e-mail Susanne.foergaard@rsyd.dk    

Vi glæder os til at høre fra dig.