Jobbet "Spændende ergoterapeutstilling til psykosesengeafsnit E2 og E3 - Regionpsykiatrien Vest" er udløbet

Region Midtjylland

Regionspsykiatrien Vest E3 Sengeafsnit psykotiske lidelser

Gl Landevej 61, 7400 Herning

Dit næste skridt


Har du lyst til et udfordrende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge kulturen og de gode samarbejdsrelationer og vil du være en vigtig brik i et tværfagligt team - så er det måske DIG, vi søger ved Regionspsykiatrien Vest.

Vi er mulighedernes psykiatri, og vi søger en dedikeret ergoterapeut til vores psykose sengeafsnit E2+E3 med tiltrædelse den 1. januar 2021 eller efter aftale. Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt med arbejde hver 3. weekend i 12-timers vagter på sengeafsnittet E2/E3.

Vi er mulighedernes psykiatri, og det er ikke bare noget, vi siger. Vi garanterer dig spændende udfordringer, skønne kollegaer og en attraktiv arbejdsplads. Samtidig har du stor mulighed for at præge ikke bare kulturen og de gode samarbejdsrelationer, men i høj grad også balancen mellem privat- og arbejdsliv.

Vi er mulighedernes psykiatri, også når det gælder karriereudvikling. Vi er vilde med nye inputs, nysgerrige spørgsmål og andre måder at se verden på. Det betyder samtidig, at vi tilbyder rige muligheder for at udvikle sig med specialfunktioner og udviklingsstillinger. Vi er i en spændende proces frem mod Regionshospitalet Gødstrup, og du vil blive en del af et dedikeret medarbejder- og ledelsesteam.

Regionspsykiatrien Vest varetager den almenpsykiatriske funktion i den vestlige del af Region Midtjylland. E2+E3 er specialiserede døgnafsnit, som varetager udredning og behandling af patienter med psykoselidelser, patienter med behandlingsdom og surrogatfængsling.

Vi tilbyder:
- Et selvstændigt og inspirerende job med stort fokus på tværfagligt samarbejde
- Spændende udfordringer på en dynamisk arbejdsplads, som vægter faglig kvalitet og kompetenceudvikling højt
- Grundig introduktion, undervisning og mentorordning
- Et godt arbejdsmiljø og gode kolleger med lyst til samarbejde og udvikling
- Fleksible ansættelsesforhold og afvekslende opgaver
- Udviklingssamtaler
- Du går i plejen på lige fod med dine øvrige kollegaer.

Din profil:
- Uddannet ergoterapeut
- Kompetent og velfunderet inden for psykiatri evt. med specialuddannelse/anden relevant videre- eller efteruddannelse
- Har lyst til og evner både at samarbejde og at arbejde med stor selvstændighed
- Evner at bevare ro og overblik og se muligheder i komplekse opgaver, også i pressede situationer
- Har engagement og parathed til personlig og faglig udvikling
- Gode samarbejdsevner og en god portion humor, samt en positiv indstilling til arbejdet
- Tager ansvar og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Yderligere information:
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Ingelis Sander på tlf. 4096 4913 eller Gitte Troelsen på tlf. 2116 5572.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.Ansøgningen skal være os i hænde senest den 30. november 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 50.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt kopi af autorisationsbevis, referencer m.m. (de vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).
Medarbejdere i omplacering har fortrinsret til samtale.

Regionspsykiatrien Vest
Regionpsykiatrien Vest er en stor afdeling i den psykiatriske udredning og behandling og har ansvaret for behandling af alle voksenpsykiatriske lidelser, primært i den vestlige del af Region Midtjylland. Afdelingen er placeret på de to sygehuse i Herning og Holstebro, men flytter i 2021 til Regionshospitalet i Gødstrup

Herning området byder på et rigt kulturliv med spændende musik- og teateroplevelser og museer, ligesom mulighederne indenfor idræt og motion også er mange. Infrastrukturen i området er veludbygget, med bl.a Århus motorvejen, som giver en køretid til Århus på knap en time.

Vi forbeholder os retten til at videresende din ansøgning til øvrige afsnit under Regionspsykiatrien Vest, såfremt vi kan se, at dine kompetencer kan bruges andetsteds. Du kan læse mere om os på www.psykiatrien.rm.dk