Jobbet "Sygeplejerske eller ergoterapeut som kontaktperson i OPUS, Psykiatrisk Center København (barselsvikariat)" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Strandboulevarden 96, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for unge med en psykose eller med psykoselignende symptomer? Søger du en udfordring, hvor tværfagligt samarbejde er omdrejningspunktet, og har du lyst til OPUS-arbejdet, vil dette have din interesse.
 
Hvad er OPUS? 
OPUS er et ambulant tilbud om intensiv psykosocial behandling til unge med psykose eller psykoselignende symptomer. Målgruppen er unge mellem 18-35 år. Det er teamets opgave at arbejde sammen med patienten om et individuelt tilpasset behandlingsforløb. 
Vores OPUS-team består af en psykiater, fire sygeplejersker, en psykolog, en socialrådgiver, tre ergoterapeuter. OPUS Østerbro dækker Indre By, Christianshavn og Østerbro.

Hvad skal du lave?
Som kontaktperson er en vigtig del af dit arbejde at have en koordinerende funktion i forhold til den tværfaglige behandlingsindsats, relevante tilbud og andre samarbejdspartnere, herunder pårørende. 
Som kontaktperson får du en central rolle i det tværfaglige samarbejde.

Hvad tilbyder vi dig?
Der er talrige udfordrende opgaver, der vil appellere til din kreativitet og handlekraft. Du bliver en del af en personalegruppe med engagerede og aktive kolleger i en rar atmosfære. Vi trives i en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer. Vi har et godt arbejdsklima og en lun og venlig tone, hvor vi hjælpes ad og støtter hinanden.

Derudover tilbyder vi:

  • Et personlig tilrettelagt introduktionsforløb. Du får en introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center København og lokal introduktion til OPUS-teamet.
  • Stort fokus på kompetenceudvikling. Du får løbende mulighed for at udvikle dig fagligt bl.a. gennem kurser. Konkret får du OPUS-undervisning.

Se vores mange karrieremuligheder her

Hvad er vores forventninger til dig? 
Vi forventer, at du er dedikeret, at du har kendskab til kognitive behandlingsmetoder, og at du har psykiatrisk erfaring. 

Desuden forventer vi, at du kan sætte flueben ved følgende:

  • har lyst til at undervise patienter og pårørende
  • er god til at bevare overblikket og prioritere opgaverne
  • er interesseret i specialet og er ansvarsbevidst
  • tager aktivt del i nye løsninger og arbejdsopgaver og har en fleksibel indstilling. 

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.
 
Forud for ansættelse vil der blive indhentet reference fra 1-2 personer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger. 

Stillingen er til besættelse den 1. februar 2021.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentlig i dagvagter, og der er tale om et barselsvikariat på 9 måneder med mulighed for forlængelse.

Mere information
Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Tine Jepsen på 2753 8670.
 
Søg via link senest mandag den 7. december 2020
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 10 december 2020

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".