Jobbet "Sygeplejerske søges til afsnit for hjerte/kar sygdomme, Nykøbing F. sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Dit næste skridt

Har du lyst til at arbejde sammen med engagerede, fagligt dygtige, sjove og søde kollegaer –

Så søg en stilling her hos os.

Vi har en alsidig og fagligt spændende hverdag, hvor vi sammen med lægerne behandler, passer og plejer patienter med kardiologiske og lungemedicinske sygdomme. Vi har en uformel omgangstone og humor har en stor plads i hverdagen. Vi arbejder med faglig udvikling og prioriterer uddannelse af personalet højt.

Hvad enten du er erfaren eller nyuddannet, skal du være velkommen.

 • Vi garantere en hverdag med nye faglige udfordringer og mulighed for masser af læring
 • Vi har ansat farmakonomer til at støtte omkring medicindispensering
 • Vi har ansat en diætist og har terapeuter alle ugens dage og som i samarbejde med plejen skal optimere indlæggelsesforløbet
 • Medicinsk afdeling har ansat en udskrivningskoordinator som vil hjælpe os med det optimale patientforløb fra indlæggelse til udskrivelse

Vi har et stort patientflow, som både indeholder mange korte forløb på et par dage, men også mange komplicerede forløb hvor indlæggelsestiden er længere. Fælles for personalegruppen er et stort fagligt som socialt engagement og en interesse i at udføre kardiologisk sygepleje med patienten i fokus – vi vil gøre det bedst mulige for vores patienter, så de føler sig set, hørt og inddraget.

Vi har plads til 29 senge, der alle er monitorerede og modtager både akutte og elektive patienter.

 

Dine kvalifikationer:

Du er sygeplejerske, og vil bidrage med engagement, begejstring, ansvar og interesse for sygepleje af høj faglig kvalitet og vil bidrage med  kontinuerlig udvikling i vores afsnit.

Dit mindset

Dit mindset er vigtigt - du skal altid have patienten i fokus, du skal kunne tåle at arbejde under pres i perioder. Du har lyst til at udvikle dig, tage ansvar og være en god kollega, som byder ind til fællesskabet.

Vi tilbyder:

 • En dynamisk arbejdsplads med engageret gruppe af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter med forskellige erfaringsmæssige baggrunde
 • Oplæring, god introduktion og mentorordning. Årlige skills stations, samt simulationstræning.

  Vi prioritere løbende undervisning, både i form af korte undervisningsseancer i løbet af arbejdsdagen og i form af kursusaktivitet. Du vil blive tilbudt kardiologisk efteruddannelse når du har ca. 2 års erfaring i arbejdet med hjertepatienter.

 • Samarbejde og sparring med vores sygeplejersker fra ambulatoriet, der har vagter i sengeafsnittet..

 • Et sengeafsnit der har uddannelsesfunktion for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistenter på alle niveauer, samt paramedicinere.

 • Årligt tillæg på 8280 kr. for at være ansat i medicinsk sengeafsnit.

Om stillingen:

Stillingen er i blandede vagter, og timeantal aftales individuelt. Vi bestræber os på, at det er 2 hold enten dag/aften eller dag/nat, som det passer i dit liv. Weekendkadance hver 3. weekend. Vi har en vagtplanlægger, der i samarbejde med dig, sørger for at der er rum til både arbejds- og privatliv.

Hvorfor skal du vælge vores afsnit:

"Rig mulighed for læring og kompetenceudvikling, gode kollegaer med et godt sammenhold, samt et godt mono- og tværfagligt samarbejde" (Charlotte - Erfaren kardiologisk sygeplejerske)

"Jeg har oplevet en god støtte og opbakning i forhold til min læring, samt alle har været søde og imødekommende og gør alt for at nyt personale bliver integreret i vores afsnit" (Carina - nyuddannet sygeplejerske)

Er du blevet nysgerrig?

Du er velkommen til at komme forbi og se vores fantastiske afsnit og få en uforpligtende snak.

Hvis du vil høre mere om stillingen, eller du har lyst til at besøge afdelingen er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Betina Sell mail: bsel@regionsjaelland.dk eller telefon: 56 51 65 55 eller afdelingssygeplejerske Heidi Binderup mail: hcb@regionsjaelland.dk eller telefon 56 51 52 09

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.