Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Kunne ledelse være noget for dig? Bliv assisterende afdelingssygeplejerske på R5

Til november 2021 flytter vi ind i nybyggeriet Udsigten, og skal i den forbindelse opnormeres fra 9 til 15 patienter. Derfor udvider vi vores ledelsesteam på afsnit R5, Psykiatrisk Center Sct. Hans.

Så hvis du overvejer, om ledelsesansvar kunne være noget for dig, så læs med her. Vi leder nemlig allerede nu efter den rigtige kandidat til at indgå i et stærkt ledelsesteam, så du er fuldt integreret, når vi flytter ind i Udsigten.
 

Et retspsykiatrisk afsnit for kvinder

R5 er et af Sct. Hans’ 10 retspsykiatriske afsnit. Vi har plads til 9 patienter og er kendetegnet som det eneste retspsykiatriske afsnit i Danmark, der kun har kvindelige patienter. Kerneopgaven i retspsykiatrien er at forebygge ny kriminalitet. Hvordan denne opgave løses bedst med kvindelige retspsykiatriske patienter, er der ingen facitliste til. Vi prøver at finde løsningerne sammen med patienterne, og forhåbentlig sammen med dig.
 

Dine arbejdsopgaver

Som assisterende afdelingssygeplejerske skal din kernefaglighed som sygeplejerske i spil. I samarbejde med afsnittets afdelingssygeplejerske, den kliniske sygeplejespecialist, overlægen og psykologen tager du del i at tilrettelægge sygeplejen for vores meget komplekse patientgruppe.

I forbindelse med at antallet af patienter opnormeres skal vi også ansætte flere kolleger. En proces du vil spille en essentiel rolle i. Dertil får du hovedansvaret for afsnittets vagtplan. En opgave som vil blive tiltagende kompleks i takt med at personalegruppen øges frem mod indflytningen i Udsigten.

Du får en rolle som sparringspartner for og med dine kollegaer i ledelsesgruppen ifm. strategisk og udviklingsmæssig planlægning, f.eks. i relation til personalegruppens kompetenceudvikling og introduktion af nye. Derudover vil du skulle tage del i kvalitets- og forbedringsarbejdet i tæt samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist.
 

Hverdagen på R5

Som assisterende afdelingssygeplejerske skal du ved siden af dine administrative forpligtelser også indgå i plejen for at opnå meningsfulde relationer med vores patienter.

Som sygeplejerske på R5 får du en varieret hverdag med mangeartede og komplekse opgaver. Vores patienter har udfordringer i alle aspekter af deres liv, hvilket medfører at dine opgaver kan skifte hyppigt. Her kan en arbejdsdag både dreje sig om at støtte et ønske om at blive misbrugsfri, eller hvordan man lever op til rollen som mor og bedstemor, mens man er indlagt i et langvarigt behandlingsforløb.

På R5 arbejder vi hver dag med positiv forstærkning. Vi gør os umage med at rose, anerkende og give opmærksomhed til den adfærd vi ønsker, at forstærke hos vores patienter. Dette giver dig mulighed for at være kreativ i patientens møde med hverdagens udfordringer, store som små, når et truende nederlag skal vendes til oplevelsen af at have udviklet sig.
 

Dine kvalifikationer

For at komme i betragtning til stillingen skal du være autoriseret sygeplejerske. Det er et krav, at du har erfaring fra psykiatrien, og har du erfaring fra retspsykiatrien, er det selvfølgelig en fordel.

Vi forestiller os, at du evner at planlægge din tid, rummer stort overblik samt er i stand til at danne og opretholde struktur i et til tider travlt miljø. Du trives i en hverdag, hvor der både er faglig udvikling, tæt kontakt med patienterne og administrative opgaver, der skal løftes.

Vi søger en person, der kan indgå i personalegruppen og bidrage med sine personlige kvaliteter, så vi kan tilbyde vores patienter en dynamisk pleje og behandling, der afspejler det samfund, de skal tilbage til. En empatisk tilgang, respekt og stærke kompetencer indenfor kommunikation er et krav, for at lykkes i det relationelle arbejde med patienterne og i samarbejdet med dine kolleger.

Erfaring med at arbejde med kvalitet, udvikling og implementering vil tælle til din fordel.

Har du specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje er dette en fordel, men ikke et krav.
 

Hvorfor skal du vælge os?

Du når at blive en del af vores gruppe, inden vi flytter ind i Udsigten. Frem mod ibrugtagning af Udsigten pågår en stor forberedelsesproces, som du stadig kan nå at blive en del af.

På R5 får du en interessant og afvekslende hverdag, der indeholder både strategiske og administrative opgaver samt spændende og komplekse patientforløb.

Sidst men ikke mindst bliver du del af en sjov, dynamisk og arbejdsom gruppe af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og tværfaglige kolleger, der går på arbejde hver dag for at gøre en forskel for en udsat og marginaliseret patientgruppe.
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling, som er til besættelse 1. februar 2021 eller efter aftale. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Weekendarbejde må påtænkes hver 4-6. weekend, ved enkelte spidsbelastningsperioder hyppigere.
 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af R5.

Søg via linket på siden senest den 11. december 2020. Du bedes uploade CV med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler 17. december 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at høre mere om afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Rikke Holsdorf på rikke.holsdorf@regionh.dk eller klinisk sygeplejespecialist Julius Skovbæk Koch på julius.skovbaek.koch@regionh.dk. Du kan også ringe til os på 3864 2350.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Sct. Hans, Roskilde
  • Kontaktperson
    Rikke Holsdorf
  • Adresse
    Boserupvej 2, 4000 Roskilde
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2021
  • Regionens jobnr.
    228121
  • Quick-nr.
    400360
  • Indrykningsdato
    19-11-2020
  • Ansøgningsfrist
    11-12-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Sct. Hans, Roskilde
  • Adresse
    Boserupvej 2, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Rikke Holsdorf
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2021
  • Regionens jobnr.
    228121
  • Quick-nr.
    400360
  • Indrykningsdato
    19-11-2020
  • Ansøgningsfrist
    11-12-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.