Jobbet "Nattevagt til intensivt psykiatrisk afsnit C6201 på Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Edel Sauntes Allé 10, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Vægter du høj faglighed, og brænder du for sygeplejen til mennesker med psykiatriske lidelser, så er det måske netop dig, vi søger. 

Lige nu søger vi en erfaren social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske i blandede vagter til fortrinsvis nattevagt i lige uger. 

Her bliver du en del af et afsnit, hvor patienten bliver mødt med respekt og ligeværdighed, og et trygt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder forebyggende for at undgå anvendelse af tvang. 

Det bliver du en del af
C6201 er et intensivt afsnit med plads til 11 patienter med alle slags psykiatriske diagnoser. 

Vi modtager primært patienter fra Indre By og Østerbro. Behandlingen og sygeplejen er tilrettelagt ud fra en recoveryorienteret tilgang, hvor inddragelse af patienter og pårørende er i centrum. 

Vi arbejder løbende med systematiske forbedringer i afsnittet. Vi arbejder målrettet på at effektivisere de dele, som skaber værdi for vores patienter. 

Du bliver en del af en alsidig personalegruppe, der prioriterer hinanden – også socialt. Vi er en blandet landhandel (på den fede måde) hvad angår køn, alder og erfaring og vi byder ind med de evner og interesser, vi hver især har.

Din rolle og arbejdsopgaver
Som nattevagt indgår du i et team, der består af 3 nattevagter, der fortrinsvis arbejder i et fast nattevagtsrul. 

Dine opgaver vil være at værne om de indlagte patienters sundhed og søvn. Derudover varetager du daglige driftsopgaver som fx madbestilling og håndværkerbestillinger. 

Og hvorfor skal du søge job hos lige netop os? 
Vi er en personalegruppe, der er forskellige og kan forskellige ting. En af vores patienter har skrevet til os efter udskrivelsen:

”Den sidste oplevelse jeg gerne vil takke for, er den store diversitet i personalet på afdelingen. Der er nogen som interesserer sig for fodboldlandskampe og andre for royale bryllupper -begge interesser førte til popcorn og frugt i tv-stuen. Dem der altid sørger for kaffe på kanden og dækker bordet fint op inden maden. Dem der altid har tjek på procedurerne og dem der indimellem misser sikkerhedsrunden, fordi aftenens bordtenniskamp med en dejlig patient nåede femte sæt. Og den særlige stemning rene mandevagter skaber.”

Helt konkret bliver du en del af et arbejdsmiljø, hvor faglighed prioriteres og hvor der er fokus på patient- og personalesikkerhed, konflikthåndtering og forebyggelse af vold.  

Vores forventninger til dig
Du er autoriseret social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med minimum 2 års psykiatrisk erfaring i lukket regi, og gerne med indgående kendskab til nattevagter. 

Derudover forventer vi, at du:

  • Ønsker at udvikle dig fagligt
  • Kan eller har et ønske om, at arbejde recoveryorienteret og patientinddragende
  • Tager ansvar og arbejder selvstændigt
  • Er ærlig og initiativrig
  • Kan trives i et afsnit, hvor der er plads til alsidighed og højt til loftet
  • Er faglig engageret og brænder for sygeplejefaglig udvikling 
  • Er omstillings-og forandringsparat

Interesseret? 
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tue Lodahl på 2940 5491. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse snarest eller efter aftale.

Der er tale om en stilling i blandende vagter primært som fast nattevagt i lige uger. 

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Søg stillingen via link på siden senest onsdag den 9. december 2020

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".