Jobbet "Klinisk vejleder" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

 Klinisk vejleder til Neurologisk Afdeling Nordsjællands Hospital Hillerød 1. januar 2021

 

Den kliniske vejleder skal sammen med afdelingens andre 2 kliniske vejleder, varetage den kliniske uddannelse af sygeplejestuderende på 1. 2. 4. 5. og 6. semester.

Vores klinisk uddannelsessted er veletableret og har et godt både monofagligt og tværfagligt studiemiljø.

 

Du vil have et tæt samarbejde med både afdelingssygeplejersken, afsnittets sygeplejersker og afdelingens øvrige kliniske vejledere, om at sikre et pædagogisk og sygeplejefagligt veltilrettelagt studieforløb og forestår den direkte kliniske vejledning.

Vi medvirker til et godt lærings- og studiemiljø for alle faggrupper i afsnittet, så her kan du også bidrage.

 

Afdelingen har 60 senge til de neurologiske patienter. De er fordelt til patienter med apopleksi og patienter med akut neurologi. Der ansat både sygeplejersker og SSAere i afdelingen med en stor overvægt af sygeplejersker. Afdelingen har en klinisk sygeplejespecialist, sygeplejersker med klinisk specialist funktion og en sygeplejerske der er Ph.d. studerende.

 

Afdelingens patienter indlægges akut og har behov både grundlæggende og specialiseret sygepleje, herunder neurorehabilitering.

 

Den kliniske vejleder deltager aktuelt i 40 vagter om året. Vagterne afvikles primært i perioder hvor der ikke er sygeplejestuderende i afdelingen.

 

Vi forventer at du:

  • Behersker sygepleje på højt niveau og erfaring med neurologiske patienter.
  • Har erfaring med vejledning af sygeplejestuderende.
  • Har praktikvejleder diplommodul eller er ansøger hertil.

 

Du må gerne have videreuddannelse på diplomniveau/kandidatniveau eller undervejs hermed, men det er ikke et krav til stillingen.

 

Link til stillingsbeskrivelse 

 

Vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Lene Hamberg på tlf. 48 29 44 78 eller 30 50 15 85.

 

Ansøgningsfristen er den 4. december 2020. Vi har planlagt at afholder samtaler den 9. december 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.