Jobbet "Tilkaldevikarer til bostøtte i Team 1 i Specialområde Socialpsykiatri Voksne – Sønderparken Hornsyld" er udløbet

Region Midtjylland

Sønderparken Team 1

Søndergade 21, 8783 Hornsyld

Dit næste skridt
Vi søger:       tilkaldevikarer til Team 1: beboere med svære spiseforstyrrelser
Arbejdstid:   mulighed for arbejde dag/aften/nat alle ugens dage
Tiltrædelse:  efter aftale.

Sønderparken er en afdeling under Specialområde Socialpsykiatri Voksne, som er Region Midtjyllands tilbud om recoveryorienteret psykosocial rehabiliterende indsats til mennesker med en betydelig nedsat funktionsevne pga. kompleks psykisk sygdom.

Sønderparken er et botilbud i Hornsyld med 35 moderne lejligheder for fortrinsvis yngre beboere under 50 år og med nye tilbygninger. Vi er ca. 100 fastansatte medarbejdere fra mange faggrupper: pædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgivere, fysioterapeut, diætist, ernæringsassistenter samt service- og administrationsmedarbejdere.

Vores botilbud er beliggende på en stor grund midt i Hornsyld med græsplæner, frugttræer og buske, drivhus og pizzaovn, hængekøjer, trampolin og udendørs fitnessredskaber. Vi råder desuden over mountainbikes, kanoer og en del aktivitetsredskaber. Lokalområdet i Hornsyld er naturskønt og byder bl.a. på Kløverstier, små parker, idrætscenter (svømmehal, fitnesscenter og bibliotek), apotek, slagter, dagligvarebutik, genbrugsbutik og frisør.

Nøgleord på Sønderparken:
• Relation og mestring
• Neuroaffektiv udviklingspsykologi (NAU)
• Fokus på fællesskab, motion, sundhed og velvære
• Refleksion over egen praksis
• Skriftlig dokumentation og systematik
• Respekt, ligeværd og ansvarlighed

Hvem er team 1:
Vi er et tværfagligt team, med et stort spænd af kompetencer og erfaring med borgere med en svær spiseforstyrrelse. Vi er under uddannelse af Villa Sult: Finn Skåderud og Bente Sommerfeldt, med henblik på at blive klogere på spiseforstyrrelse og den miljøterapeutiske indsats. Det er vigtigt for os, at indsatsen er ensartet, troværdig og struktureret, samt at kunne være rolig og velregulerede i kontakten med beboerne, således der skabes de bedste betingelser for støtte, relationer, forandringer og udvikling. Der kan eventuelt læses mere om teamet på vores instagram profil: etlivtilforskel

Arbejdets indhold:
Der arbejdes målrettet med at:
- støtte beboerne til måltider og samvær efter måltiderne.
- være rollemodel ift. et normalt forhold til krop, kost og motion.
- støtte beboerne i at anvende og udvikle egne ressourcer psykisk, socialt og fysisk, herunder følge lægeordineret behandling, spise sund kost og dyrke motion.
- yde støtte til at strukturere og overskueliggøre dagligdags gøremål ifm. at bo i egen bolig samt deltage i uddannelse og beskæftigelse.
- yde personlig og praktisk hjælp i beboerens eget hjem.
- støtte beboerne til at fastholde og udvikle deres sociale netværk individuelt og i det omkringliggende samfund.
- dokumentere i IT-systemet Sensum i forhold til den individuelle plans målopfyldelse.

Vi forventer:
- relevant uddannelse, min. SSA eller godt i gang med en uddannelse som f.eks. SSA, ergoterapeut, fysioterapeut, sygeplejerske, pædagog.
- bevidsthed om at bruge sig selv i relationen til primært beboere, sekundært kolleger og andre aktører.
- evne til at arbejde med skriftlighed i elektronisk journal.

Vi tilbyder:
- introduktion og faglig vejledning.
- udstrakt kompetence og ansvar i et tværfagligt kollegateam.

Både mænd og kvinder opfordres til at søge.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til regionens overenskomst.
Flere oplysninger og evt. besøg hos teamfacilitator/konsulent Maja Klint, tlf. 23606701eller vagtplanlægger Pia Larsen, tlf. 21 15 62 65 (kl. 8 – 15).
Læs mere om os på www.svo.rm.dk

Ansøgning med bilag sendes via Ofir Emply hurtigst muligt og senest 31.1.21
Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og ansættelser sker løbende.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.