Jobbet "Sygeplejerske søges til Kirurgisk Afdeling A afsnit A1 – Nu med mulighed for at kombinere arbejdet som sygeplejerske med funktion som forskningsassistent" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, Penthouse, 5000 Odense C

Dit næste skridt

 

Er du interesseret i at blive en del af en højt specialiseret afdeling? Er du klar på nye udfordringer og super gode og dygtige kollegaer, så skynd dig at søge en stilling hos os.

 

Vi ønsker os en sygeplejerske i fast stilling på 37 timer/ugen pr. den 1. februar 2021 eller efter aftale.

Vi tilstræber, at man arbejder hver 3. weekend, der er dog også mulighed for, at arbejde hver 2. weekend. Du skal arbejde i kombinationen dag/nat, og må påregne mellem 5 - 8 vagter på 4 uger.

 

Hvilke patienter er indlagt på afsnit A1?

A1 er højt specialiseret inden for øvre abdominalkirurgi. Vi modtager patienter med kirurgiske sygdomme i det øvre mave tarm-kirurgiske område, dvs. spiserør, mavesæk, bugspytkirtel, og lever galdeveje. Størstedelen af patienterne er kræftpatienter, som dels kommer i behandlingsmæssigt øjemed, men afsnittet har også mange patienter med åbne indlæggelser, hvor smertelindring er en stor del af behandlingen og plejen. Derudover modtager vi patienter med benigne lidelser. F.eks. akut pancreatitis og perforeret Ulcus.

 

Hvordan er afsnit A1 organiseret?

Afsnit A1 er et af flere sengeafsnit med abdominalkirurgi på OUH, og vi har et tæt og godt samarbejde med de øvrige sengeafsnit. Afsnit A1 har 18 sengepladser, og personalegruppen består af 20 sygeplejersker og 4 social- og sundhedsassistenter. Personalegruppen er et godt mix af erfarne og nyuddannede kollegaer.

På afsnit A1 arbejder vi i 2 teams, hvor der tilstræbes tildelt patientpleje. Dette for, at sikre størst mulig kontinuitet i plejen og behandlingen af vores patienter. Vi vægter teamsamarbejdet højt, både i selve teamet, men også på tværs af de 2 teams.

 

Hvad vil vi forvente af dig, som vores nye kollega?

 • Engagement og interesse for specialet
 • Interesse for faglig udvikling, både din egen, men også vores
 • Stabilitet og fleksibilitet
 • At du er en god kollega
 • Er robust, og kan bevare roen i pressede situationer
 • At du er positiv og glad af natur

 

Hvad kan du forvente af os, som ny kollega på afsnit A1?

 • Et spændende speciale
 • Fagligt dygtige og engagerede kollegaer
 • Gode og opmærksomme kollegaer
 • Et godt arbejdsmiljø
 • Oplæring efter individuelt behov
 • Mulighed for faglig udvikling
 • At der tilstræbes efter størst mulig harmoni mellem arbejdsliv og privatliv
 • Tværfagligt samarbejde med afdelingens læger, fysioterapeuter og diætist

 

Vil du benytte dig af muligheden for at blive introduceret til forskningsassistent på Kirurgisk Afdeling A, betyder det oplæring i form af relevante kurser, samt introduktion til arbejdet af erfaren forskningsassistent. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med den erfarne forskningsassistent, og forskningens involverede læger og sygeplejersker. Der vil typisk være 16 timer til forskningsarbejdet om måneden.

 

Løn- og ansættelsesforhold: 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Sundhedskartellet Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse. Det er derfor vigtigt, at medsende en fuldstændig oversigt over uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring samt dokumentation for erhvervserfaring og uddannelse.

Hvis du kommer fra et ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark, vil der være 3 måneders prøvetid.

Inden endelig ansættelse påregnes det, at der indhentes referencer - så du bedes enten i din ansøgning eller medbragt til eventuel indkaldt samtale, medbringe data på hvem vi kan kontakte derom.

 

Ansøgning: 

Der er ansøgningsfrist fredag den 18. december 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 52.

Ansøgning skal være vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring.

Det anbefales, at der søges via Region Syddanmarks Jobportal.

​​

​Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Marlene Vestergaard Sørensen på mobil 40 23 94 20 eller e-mail: marlene.vestergaard.soerensen@rsyd.dk. Du er også meget velkommen til, at lave aftale om et uformelt besøg på afdelingen.

 

OUH's Internetside, Facebook og Linkedin kan du læse mere om afdelingen​.