Jobbet "Visiterende jordemoder - Herlev Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Vi søger en engageret jordemoder, som både trives i klinikken og samtidig ønsker at være med til at sikre en korrekt visitation af vores gravide.

Stillingen er på 37 timer ugentlig. Det er en kombineret stilling mellem henholdsvis visitationsarbejde 3 hverdage om ugen og klinisk arbejde 1-2 dage om ugen inkl. weekender. Stillingen er til besættelse pr. 1. marts 2021/hurtigst muligt, eller efter aftale.

Visitationen er en selvstændig enhed, der varetager planlægning og booking af graviditetsforløb for cirka 6.500 gravide årligt på Herlev og Gentofte Hospital. Der visiteres til 49 jordemoderkonsultationer, herunder specialkonsultationer hos jordemoder, socialrådgiver samt 18 lægekonsultationer i svangreambulatoriet, ultralydsskanning og screening for gestationel diabetes.

Visitationen har ansvaret for ekspedition af obstetrikkens elektroniske henvisninger fra de praktiserende læger, andre afdelinger samt forespørgsler vedrørende viderehenvisning af gravide til andet fødested på grund af flytning, ønske fra patienten eller obstetrisk problemstilling. Ligeledes føres der nøje dataregistrering.

Der samarbejdes tæt med et mindre team af sekretærer i visitationen, føtalmedicin og svangreambulatoriet samt afsnitsledende overlæge, vicechefjordemoder for svangreambulatoriet, føtalmedicin og jordemoderkonsultationerne.

Visitationen og planlægning af patientforløb er baseret på afdelingens instrukser og faglige vejledninger samt et bredt tværfagligt samarbejde både internt og ekstern i afdelingen.

Gravide, der føder på Herlev Hospital, er bosat i enten Ballerup, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, København (Brønshøj, Husum, Vanløse, Bispebjerg) eller Rødovre kommune. Det er således primært disse kommuner, vi samarbejder med.

Vi søger en jordemoder:

 • Der har minimum 5 års anciennitet, med erfaring inden for visitations- og konsultationsområdet
 • Der har gode it-kundskaber, erfaring med Sundhedsplatformen på brugerniveau og der kan arbejde med Office pakken, herunder Excel
 • Der har interesse for kodning og statistik.
 • Der kan arbejde struktureret og selvstændigt
 • Der har praktisk og systematisk tilgang til arbejdsprocesser samt organisationsforståelse
 • Der er samarbejdsvillig, serviceminded og kan bevare overblikket

Du kan forvente af os:

 • En spændende og dynamisk arbejdsplads i hurtig udvikling
 • En tværfaglig gruppe af kollegaer, som brænder for obstetrikken, for afdelingen og for sammen at sikre optimale og trygge patientforløb
 • En grundig introduktion til stillingen
 • Mange dedikerede kollegaer, og hvor hensynet til hinanden vægtes højt
 • En afdeling med fokus på trivsel og arbejdsmiljø

 Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.  

Send os en ansøgning og dit CV via linket her på siden senest 15. januar 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

 • Vicechefjordemoder Karina Blom tlf.: 38 68 91 31
 • Chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz tlf.: 20 36 69 03.

Du kan læse om vores tilbud til gravide og deres partner på: www.herlevhospital.dk/gravid