Jobbet "Fysioterapeut til det medicinske og organkirurgiske område søges" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Dit næste skridt

Ergo- og fysioterapien ved Sygehus Sønderjylland søger fysioterapeut til det medicinske og organkirurgiske speciale i Aabenraa.

Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret fysioterapeut til vores dynamiske specialegruppe, der har erfaring med de korte forløb på et akut sygehus. Den primære opgave er, at bidrage til patientens forløb med dét, der skaber flow i forløbet. Du skal som fysioterapeut have fokus på undersøgelse af funktionsevne, vurdere behovet for behandlingsredskaber, udarbejde behandlings- og genoptræningsplaner samt medvirke til at sikre overleveringen på tværs af fagligheder og sektorer sammen med vores samarbejdspartnere.

Det vil være en fordel med specialespecifik undersøgelses- og behandlingserfaring, at du har lyst til det tætte tværfaglige samarbejde samt at du er åben for udfordringer og trives i en hverdag, hvor du skal være god til at planlægge og prioritere.

Du vil i det daglige være en del af en specialegruppe bestående af 5 fysioterapeuter og 2 ergoterapeuter, hvor du dækker primært det medicinske speciale og sekundært det organkirurgiske område. Derudover vil du sammen med de øvrige terapeuter i specialegruppe løse terapeutiske opgaver inden for gynækologi, intensiv samt børne- og ungeområdet. Der må påregnes helligdagsarbejde og weekendarbejde cirka hver 10. uge.

Ergo- og fysioterapien har et tæt kollegialt sammenhold med vægt på faglighed, humor og frihed under ansvar.

Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Ergo- og fysioterapien på 7997 1901

Yderligere information fås ved chefterapeut René Bender Jørgensen 7997 6136.

Send din ansøgning elektronisk med cv og evt. bilag, så vi har den senest den 17. januar 2021. Der afholdes ansættelsessamtaler den 21. januar 2021.