Jobbet "Fysioterapeut søges til barselsvikariat i Fysio- og Ergoterapien, Regionshospitalet Randers." er udløbet

Region Midtjylland

Fysio- og Ergoterapien

Skovlyvej 15, 8930 Randers NØ

Dit næste skridt
Til Fysio- og Ergoterapien, Regionshospitalet Randers, søges en fysioterapeut til et barselsvikariat, fra 15. marts 2021 til 30. november 2021. Stillingen er på 33 timer om ugen, og er med funktion fortrinsvis i medicinsk gruppe
 
Fysio- og Ergoterapien udgør en afsnitsenhed organiseret under Kirurgisk Fællesafdeling, og består af en ledende terapeut, 1 udviklingsterapeut, 8 ergoterapeuter, 22 fysioterapeuter og en servicegruppe på 4 personer. Fysio- og Ergoterapien er klinisk undervisningssted for både fysioterapeut - og ergoterapeutstuderende.
 
Terapeuterne er opdelt i tre grupper. En medicinsk gruppe, en ortopædkirurgisk gruppe og en gruppe med specialerne: børn, gynækologi/obstetrik, mave- og tarmkirurgi og intensiv. Der er tre specialeansvarlige terapeuter, som blandt andet koordinerer arbejdet i de tre grupper.
 
Vi tilbyder
 
  • en afdeling i trivsel, hvor vi kommer hinanden ved og kan lide et godt grin
  • fagligt engagerede kollegaer
  • en dynamisk hverdag
  • en afdeling, hvor vi hjælper hinanden på tværs af specialer.
 


Vi har brug for en ny kollega som
 
  • som har prøvet at arbejde på et akut hospital
  • er stærk i det tværfaglige samarbejde
  • er fleksibel
  • kan arbejde selvstændigt
  • trives ved et til tider højt arbejdstempo
  • aktivt kan indgå i de sociale fællesskaber, og har en god portion humor.

 
Du skal være forberedt på, at du kommer til at indgå i vagtberedskabet i weekender og på helligdage. Derudover kan der på hverdage forekomme arbejde til kl 20.00.
 
Fysio- og Ergoterapien varetager opgaver i Grenaa Sundhedshus på faste ugedage. Man indgår i denne funktion efter aftale.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold fastsættes iht. gældende overenskomst og efter principperne for lokal løndannelse. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.
  
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos ledende terapeut Dorte Bitsch på tlf. 7842 1981 og tillidsrepræsentant Lars Petersen, på tlf. 7842 1980.
 

Ansøgningsfrist: 17/1 2021.
 
Ansættelsessamtaler afholdes den 27/1 2021.


Det er muligt at læse mere om Regionshospitalet Randers på www.regionshospitalet-randers.dkDa Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.