Jobbet "Ergoterapeut i vikariat til medicinsk område i Ergoterapiafsnit, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

EN AFDELING I BEVÆGELSE - MED PATIENTEN I CENTRUM

 

Brænder du for at hjælpe patienter til igen at mestre meningsfulde hverdagsaktiviteter

Ergoterapien på Slagelse Sygehus søger en ergoterapeut til barselsvikariat inden for det medicinske område fra d. 1. februar 2021 eller snarest herefter frem til d. 31. august 2021.

Som ergoterapeut vil du udføre patientarbejde på mange forskellige afdelinger såsom lungemedicinsk, akut, intensiv og mave/tarmmedicinsk afdeling. Medicinsk gruppe varetager også den ergoterapeutiske funktion på tværfaglig ambulant lungerehabilitering.

Arbejdsopgaverne vil fortrinsvis bestå i vurdering af synkefunktion hos indlagte patienter, FOTT træning, ADL vurderinger samt vurdering af behov for genoptræning med efterfølgende udarbejdelse af genoptræningsplaner samt udlån og tilpasning af hjælpemidler.

Ergoterapeuterne har et tæt samarbejde med læger, plejepersonale og fysioterapeuter på sengeafdelingerne. Ergoterapeuterne indgår i weekendvagter med vagt lørdag og søndag med 2 -3 måneders interval. Din arbejdstid er 37 timer/uge i tidsrummet fra kl. 7.30 – 15.00.

 

Vil du gerne give din erfaring videre?

Hos os får du rig mulighed for give din erfaring videre til kommende ergoterapeuter, da vi er praktiksted for Ergoterapeutuddannelsen fra ABSALON i Næstved.

 

Trives du i et miljø med fokus på høj faglighed og god trivsel?

”Vi er en dynamisk gruppe på 5 ergoterapeuter, som finder det spændende og udfordrende at arbejde på et akutsygehus. Vores arbejdsdag er meget varieret og vi har stor medindflydelse på planlægningen – ligesom god trivsel og humor er i fokus hver dag”, lyder det fra dine nye kolleger.

 

Din nye arbejdsplads

Ergoterapien på Slagelse Sygehus er en del af Afdelingen for Fysio- og Ergoterapi på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse – og arbejder kontinuerligt med forbedringer og kvalitet hver dag.

 

Dine nye kolleger

I Ergoterapien på Slagelse Sygehus vil du møde 17 engagerede ergoterapeuter – heraf 1 ledende ergoterapeut, 4 specialeansvarlige ergoterapeuter, en klinisk underviser samt én sekretær.

 

Vil du vide mere?

Funktionsbeskrivelse og yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at henvende dig til ledende ergoterapeut Trine Nielsen på telefon 58 55 96 25.

 

Vil du være vores ny kollega?

Send din ansøgning med dit eksamensbevis samt andre relevante bilag senest 24. januar 2021. Samtaler forventes afholdt 29. januar 2021.

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.