Jobbet "Kort ergoterapeut vikariat Sjællands Universitetshospital, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Kort Ergoterapeut vikariat på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Er du en engageret mødestabil ergoterapeut med gode samarbejdsevner, og har du erfaring med arbejde inden for medicinsk ergoterapi? Vi søger en ergoterapeut til et kort vikariat på 32-34 timer. Vikariatet er til besættelse pr. 1. marts eller før hvis muligt og løber til og med august måned i år. Der vil måske være mulighed for forlængelse.

 

Vi søger en ergoterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende samt såvel mono- som tværfaglige samarbejdspartnere

- har erfaring med vurdering og igangsætning af plan for den medicinske patient

- Gerne erfaring med dysfagi

Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i stillingen. Der kan ved ny ansættelse forventes rokering for at sikre et godt basis niveau i specialerne. Har du lyst til at høre mere om vikariatet, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut Morten Madsen på telefon 23 32 93 78 eller afdelingsterapeut Susanne Sønderup telefon 23 32 62 07.

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: