Jobbet "Fysioterapeut til ældrepsykiatrisk døgnafsnit på Psykiatrisk Center Ballerup." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 2, bygning 4, 2750 Ballerup

Dit næste skridt

Jobbet
På døgnafsnit 24 varetager vi behandlingen af patienter over 65 år med forskellige psykiske lidelser, hvoraf en del har affektive lidelser. Dertil kommer patienter med psykoser og demens med adfærdsforstyrrelser.
Vi møder patienterne med forskellige tilgange, både biologisk og psykologisk, og lægger stor vægt på den tværfaglige indsats.


Det er et afvekslende job, hvor der arbejdes med fysisk træning og aktiviteter og kropsterapeutisk med udgangspunkt i Basic Body Awareness Therapy, både i grupper og individuelt.

Vi er en velfungerende tværfaglig gruppe, hvor der lægges vægt på samarbejde, sparring, åbenhed og humor samt struktureret faglig udvikling i samarbejde med centrets øvrige fysioterapeuter.

Afsnittet har 17 sengepladser og er bemandet med læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver og sekretær. Vi har et tæt samarbejde med det ældrepsykiatriske ambulatorium, og de to enheder har fælles afsnitsledende overlæge.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en nyoprettet stilling, hvor du vil få stor mulighed for selv at præge og udvikle opgaverne. Du vil få en god individuel introduktion, hvor du også får en mentor i starten af din ansættelse.

Vi tilbyder desuden mulighed for tæt samarbejde med centrets øvrige fysioterapeuter, og der indgår såvel monofagligt som tværfagligt samarbejde.

Vi forventer
Vi forventer, at du er uddannet fysioterapeut, har interesse for og gerne erfaring med at arbejde med ældre patienter med psykiske lidelser.

Du skal være indstillet på at bidrage aktivt til den faglige udvikling af fysioterapien på Psykiatrisk Center Ballerup. Desuden forventer vi, at du

  • Er positiv, glad og har modenhed
  • Er omstillingsparat
  • Har gode tværfaglige samarbejdsevner

Du skal være indstillet på. at der kan forekomme forskudte arbejdstider, dag, aften og weekend.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Ansættelsesprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kirsten Østerlund Nielsen på 38 64 50 51 eller ledende terapeut Anne Grete Friis-Hansen på 20 36 04 79.

Ansøgningsfristen er den 19. januar 2021, kl. 12.00.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Om Psykiatrisk Center Ballerup

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.  Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Ballerup her.

 

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".