Jobbet "Kompetencegivende reservelægestilling på Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme, Rigshospitalet - Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens Vej 1-23, 2600 Glostrup

Dit næste skridt

Vi søger en erfaren post-introlæge til en uklassificeret reservelægestilling med mulighed for avancement til bagvagtsfunktioner, med start den 1. marts 2021 eller snarest derefter.

 

Om afdelingen

Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme, Rigshospitalet – Glostrup er en stor, bred neurologisk afd. Vi tager os af patienter med alle typer neurologiske sygdomme – både akut og ambulant – blandt de 470.000 borgere i planområde SYD. Vi har årligt 6.600 indlæggelser, 22.000 ambulante besøg og er ca. 300 ansatte.

Afdelingen varetager mange forskellige specialiserede funktioner, har en stor forskningsaktivitet og vi prioriterer både udvikling og uddannelse.

Vi arbejder i teams, hvor der er tilknyttet flere speciallæger med særlig erfaring på området.


Om stillingen

Du vil blive en del af et meget velfungerende vagtlag, hvor alle stillinger er besat. Din funktion vil være dels at varetage forvagtsfunktion (et stort velfungerende vagtlag med 2 forvagter i 2-skiftet vagt alle ugens dage med begrænset vagthyppighed) dels at varetage tilsynsfunktion og efter lidt oplæring at varetage gennemgangsvagter, og endelig på sigt og afhængig af kompetenceniveau at varetage bagvagt, - sidstnævnte selvfølgelig under kyndig supervision.

Derudover kan forventes stuegangsfunktion og mulighed for tilknytning til et af vores specialambulatorier.

Vi forsøger, trods covid restriktioner, at opretholde formaliseret undervisning hver dag i forbindelse med morgenkonferencen, og vi sætter en ære i at have et højt fagligt niveau og et rart arbejdsmiljø, hvor der altid er plads til at spørge og blive klogere.

 

Kvalifikationer

Overstået intro, engagement, interesse for neurologi og arbejdsglæde.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Uddannelsesansvarlig overlæge Katja Lohmann Larsen, e-mail katja.lohmann.larsen.01@regionh.dk; mobil: 40577026. Eller ledende overlæge Jesper Erdal, e-mail jesper.erdal@regionh.dk; mobil: 29800840.

 

Læs mere om afdelingen på https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/neuro/neurologisk-klinik/Sider/default.aspx


Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV sendes online via linket senest den 19. januar 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. eller den 27. januar 2021.