Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 77 B, 4700 Næstved

Overlæge komponentfremstilling

 

Ved Klinisk Immunologisk Afdeling, Komponentfremstilling, er en nyoprettet stilling som overlæge ledig til besættelse pr. 1. marts 2021 eller snarest derefter.

Komponentfremstillingsfunktionen i Region Sjælland omfatter donorer, komponenter og tests af alle SoHO (substances of Human Origin) fuldblod, serum, plasma, fæces, knogler, sener, kønscelledonorer, undtaget stamceller.

Endvidere indeholder stillingen også lægefagligt ansvar for patientanalyser indenfor viruslaboratoriet.

 

Den, der ansættes i stillingen:

skal være speciallæge i klinisk immunologi og have ny og opdateret klinisk erfaring inden for donorhåndtering og komponentfremstilling, samt bred og generel viden indenfor transfusionsmedicin.

skal fungere som faglig leder for personale, der varetager donorudvælgelse, komponentfremstilling og frigivelses- og kvalitetsanalyser for disse.

skal undervise, herunder holde oplæg indenfor donorudvælgelse, processering og testning for personale under træning samt for læger og sygeplejersker på hospitalerne i Region Sjælland

skal drive forskningsprojekter indenfor donor- og komponentfremstillingsområdet

skal varetage opgaver inden for den daglige drift i komponentfremstillingen

skal deltage som lægelig ansvarlig i fagteams for donation, produktion og virologi

I arbejdet indgår tillige ansvar for dataanalyse og fortolkning, rådgivning, svarafgivelse, kvalitetskontrol, kvalitetsudvikling samt løbende metodeudvikling. Der lægges vægt på gode samarbejdsevner og interesse for tværfagligt samarbejde. Deltager i audits for egne områder.

 

Klinisk Immunologisk Afdelings organisering og profil

Vi er en organisation med ca. 140 ansatte. Vi er en fælles regional afdeling med hovedafdeling på Næstved. Denne flyttes til Køge, når det nye universitetssygehus står klar i 2023. Vi betjener alle regionens sygehuse og har afsnit på regionens sygehuse i Slagelse, Holbæk, Nykøbing Falster og Roskilde. På disse afsnit udføres donortapning og patientnære analyser. I Næstved udføres, udover donortapning og patientnære analyser, al komponentproduktion, virusanalyser og immunologiske udredninger. Specialserologien er placeret i vores laboratorie på Køge Sygehus. Der udføres også donortapning i Køge og i vores to mobile enheder. Vi høster stamceller i Roskilde. Disse forarbejdes og opbevares i Næstved.

 

Afdelingen er akkrediteret af DANAK efter DS/ISO 15189 og inspiceres derudover af nationale kompetente myndigheder i forhold til blod-, vævs- og lægemiddelloven.

 

Vi er en uddannelsesaktiv afdeling med bioanalytiker-, speciale- og phd-studerende. Endvidere har afdelingen en del forskningsaktivitet, fortrinsvis indenfor Det Danske Bloddonorstudie, psoriasis, gigt, biomarkører for tidlig cancer og stamceller.

 

I Næstved er vi ca. 60 ansatte. Medarbejdergruppen består af bioanalytikere, sygeplejersker, SSA'er, servicemedarbejdere, sekretærer, akademikere og læger. Overlægen skal udover samarbejdet i fagteamet, arbejde tæt sammen med afdelingsledelsen, ledelsesteamet og afdelingens øvrige læger

Stillingen refererer til afdelingsledelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er ugentligt 37 timer og stillingen er forbundet med vagtforpligtigelse omfattende beredskabsvagt delt med afdelingens øvrige læger.

5 års erfaring som speciallæge er en betingelse for ansættelse som overlæge.

Ved ansættelse som overlæge er løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst for overlæger indgået mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes lønnings- og takstnævn

Yderligere oplysninger om stillingen og funktionsbeskrivelse fås ved henvendelse til ledende overlæge Keld M. Homburg, 24 61 85 07

Ansøgning

Ansøgning skal motiveres og struktureres omkring speciallægens 7 lægeroller/kompetenceområder: Medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse/administrator, sundhedsfremmer, akademiker og professionel.

Ansøgningen vedlægges kopi af speciallægeautorisation, curriculum vitae indeholdende publikationsliste. Ansøger skal angive, om der ansøges på afdelingslægeniveau eller overlægeniveau.

Som led i SUHs strategi inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i lederrekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget

Ansøgningsfrist d. 19. februar 2021.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus
  • Kontaktperson
    Keld Homburg
  • Adresse
    Ringstedgade 77 B, 4700 Næstved
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Klinisk immunologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2021
  • Regionens jobnr.
    011421
  • Quick-nr.
    403407
  • Indrykningsdato
    19-01-2021
  • Ansøgningsfrist
    19-02-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus
  • Adresse
    Ringstedgade 77 B, 4700 Næstved
  • Kontaktperson
    Keld Homburg
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Klinisk immunologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2021
  • Regionens jobnr.
    011421
  • Quick-nr.
    403407
  • Indrykningsdato
    19-01-2021
  • Ansøgningsfrist
    19-02-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.