Region Nordjylland

Sengeafsnit for Ortopædkirurgi O2

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Vil du være en del af Region Nordjyllands største akutte ortopædkirurgiske sengeafsnit O2

Sygeplejerske søges til Ortopædkirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital

Vil du være en del af Region Nordjyllands største akutte ortopædkirurgiske sengeafsnit O2, hvor ikke to dage er ens, og hvor du dagligt bliver udfordret på din sygeplejefaglig viden og erfaring?  Du bliver en del af et team af engagerede sygeplejersker og en ledelse, der går forrest og har fokus på både læring og det gode arbejdsmiljø. Vi har både plads til humor, godt humør, høj faglighed og fokus på det gode patientforløb. Og så har vi, lige nu, også plads til en ekstra kollega, som måske kunne være dig.
 
Gør en forskel hos os
På Ortopædkirurgisk Sengeafsnit O2 varetager vi behandling og pleje af patienter indenfor de ortopædkirurgiske fagområder: traume, ryg, børn, sår og amputation. Vi har et højt patientflow med spændende og komplekse patientforløb, hvilket stiller krav til din selvstændighed og til din evne til selvledelse, prioritering, koordinering, uddelegering og overblik.
Til dagligt er vi organiseret i teams fordelt på de fire fagområder, og du bliver tilknyttet ét primært fagområde efter endt oplæring. Dermed får du mulighed for at tilegne dig et bredt fagligt fundament inden for det ortopædkirurgiske speciale og på specialistniveau. Du bliver hurtigt dygtig til den grundlæggende kirurgiske sygepleje og til at arbejder i tværfaglige teams med mange forskellige samarbejdspartnere. I teamsamarbejdet træner du dine kommunikative evner med både kollegaer, tværfaglige samarbejdspartnere og hos patienterne.
Teamsamarbejdet er under udvikling, da vi for nyligt har ansat teamansvarlige sygeplejersker i fagområderne. De vil bl.a. understøtte dig i oplæringsperioden og sammen med dine erfarne kolleger fungere som sparringspartnere i det daglige. Du bliver en del af et godt arbejdsfællesskab, der rummer både nye og erfarne kolleger. Høj faglighed, medbestemmelse og mangfoldighed er nogle af de bærende værdier, der er kendetegnende for Afsnit O2. Vi har det rigtig godt med hinanden og vægter det sociale fællesskab højt, ligesom vi også sagtens kan finde på at mødes til hyggelige arrangementer udenfor arbejdstiden.
 
Om dig
Vi mangler dig, der i handling og holdning sætter patienten først. Du har en positiv indstilling, evne og vilje til at udøve sygepleje med høj kvalitet. Du både kan og tør arbejde selvstændigt ud fra et delegeret ansvar. Du tør også sige fra og bede om hjælp, hvis kompetencerne endnu ikke rækker – det er helt ok og forventeligt i lang tid efter opstart. Herudover er du sikkert:
  • fagligt nysgerrig og initiativrig.
  • god til at prioritere i en til tider opgavefyldt klinisk praksis
  • dygtig til at kommunikere med både patienter og kollegaer, og samarbejder ubesværet både mono-og tværfagligt
  • erfaren inden for det ortopædkirurgiske speciale, eller har lyst til at blive det.
 
Vi tilbyder dig…
En plads i et tværfagligt arbejdsmiljø, hvor faglighed og sparring vægtes højt, og hvor vi også har et stort fokus på, at vi har det godt og trives, når vi går på arbejde. Vi kan således tilbyde dig dygtige og engagerede kolleger, der vægter trivsel, godt humør og humor højt. Du får en tydelig sygeplejefaglig ledelse, der brænder for at gøre vores afsnit og afdeling til en arbejdsplads i ITOP( indflydelse,tillid,ordentlighedog professionalisme) med plads til udvikling, uddannelse og læring, både fagligt og personligt. Vi arbejder med ’Min Tid, som betyder, at du selv er med til at tilrettelægge din arbejdsplan.
Når du starter hos os som ny sygeplejerske får du et individuelt tilpasset oplæringsforløb i op til 8 uger, og som nyuddannet/eller ny på hospitalet, kan du også deltage i kursusforløbet Godt Fra Start.
Du kan læse mere om at være sygeplejerske i Region Nordjylland og Godt fra Start her: https://rn.dk/da/Genveje/Karriere/Sygeplejerske/Godt-fra-start
 
 
Om os
I Ortopædkirurgi Aalborg kan du blive behandlet på højt specialiseret niveau, hvis der er sket skade på dine knogler, muskler, sener eller led. Afdelingens aktiviteter fordeler sig over forskellige ortopædkirurgiske fagområder: Børneortopædkirurgi, knoglerekonstruktion, fod- og ankelkirurgi, knæ- og hoftekirurgi, ryg- og bækkenkirurgi, knæ- og idrætsskader, tumor- og sarkomkirurgi, amputationer og sår samt traumatologi.
I Sengeafsnit O2 undersøger og behandler vi patienter med skader på knogler, muskler, sener eller led. Vi modtager både patienter med akutte skader og patienter til planlagt operation. Vi behandler blandt andet ryglidelser, patienter med mange brud, fx efter færdselsuheld, samt patienter med behandlingskrævende sår og amputationer. Desuden behandler vi børn, som skal opereres af en ortopædkirurg og både voksne og børn til forlængelse eller korrektion af knogle.
Dit primære ansættelsessted er Ortopædkirurgisk Sengeafsnit O2, men du kan forvente, eventuelt at skulle arbejde ved andre afsnit under Ortopædkirurgisk Afdeling, Aalborg. Dette sker altid ud fra en faglig begrundelse og med et varsel på minimum 4 uger.
 
Du kan læse mere om os her: https://aalborguh.rn.dk/afsnit-og-ambulatorier/ortopaedkirurgiske-afdelinger/ortopaedkirurgi-aalborg/afsnit/sengeafsnit-o2
 

Vil du vide mere?
Så er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Susanne Højen, eller Afsnitskoordinerende Sygeplejerske Marlene Hanghøj Weidanz på 97669444
 
Praktisk
Vi afholder samtale i februar/marts 2021. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR. Arbejdstid: stillingen er på fuld tid.

Arbejdstiden vil indtil videre være 37 timer. Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for DSR.
 
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Kontaktperson
    Susanne Højen
  • Adresse
    Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2021
  • Regionens jobnr.
    9414
  • Quick-nr.
    403423
  • Indrykningsdato
    21-01-2021
  • Ansøgningsfrist
    31-03-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Adresse
    Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    Susanne Højen
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2021
  • Regionens jobnr.
    9414
  • Quick-nr.
    403423
  • Indrykningsdato
    21-01-2021
  • Ansøgningsfrist
    31-03-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.