Jobbet "Introduktionsstilling, Patologiafdelingen" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Introduktionsstilling, Patologiafdelingen, Rigshospitalet

Har du lyst til at finde ud af, om patologi skal være dit speciale?

Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende hverdag på en afdeling med fokus på diagnostik, uddannelse og forskning.

Hvis det er noget for dig så søg en introduktionsreservelægestilling på Patologiafdelingen, Diagnostisk Center, Rigshospitalet! Vi kan tilbyde ansættelse fra 1. april 2021.

Rigshospitalet er Region Hovedstadens spydspids på hospitalsområdet og landets førende hospital med mange højt specialiserede afdelinger med forskning, højt specialiseret patientbehandling og undervisning. Patologiafdelingen er en aktiv afdeling med en engageret lægestab og et godt samarbejde med afdelingens øvrige personalegrupper. Afdelingen har fokus på uddannelse, og vi forventer et gensidigt forpligtende samarbejde.

Forskning og udvikling er en integreret del af det daglige arbejde, og afdelingen er på en lang række områder forskningsaktiv på et højt, internationalt niveau. Der vil således være god mulighed for at deltage i forskningsprojekter.

Vi kan tilbyde et spændende og innovativt arbejdssted med gode muligheder for personlig udvikling. Vi vil give dig en introduktion til patologispecialet og alle dets mange og spændende facetter. Til gengæld søger vi en interesseret læge, der ikke er bange for at lægge tid og kræfter i at blive dygtig.

Afdelingen er på AC-siden normeret med en ledende overlæge, 2 professorer, 28 overlæger, 12 afdelingslæger, en seniorforsker, 5 molekylærbiologer, ph.d.-studerende og 12 reservelæger i uddannelsesstilling samt en række fuldtidsforskere.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten for underordnede læger indgået mellem Yngre Læger og Danske Regioner. På afdelingen er der ingen vagforpligtelse.

Yderligere information om stillingen fås ved uddannelsesansvarlig overlæge Trine Lindhardt Plesner (tlf. 35458529 eller trine.lindhardt.plesner@regionh.dk) eller ledende overlæge Jane Preuss Hasselby (tlf. 35455457 eller jane.preuss.hasselby@regionh.dk).

Rigshospitalet er røgfrit område. Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgning incl. CV sendes via nedenstående link.