Jobbet "Sygeplejersker til fagligt stærkt team på retspsykiatrisk afsnit C2, Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2​​, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Kunne du tænke dig et stærkt fagligt bagland, hvor du får rig mulighed for at udvikle din faglighed og sparre med andre sygeplejersker? På C2 ønsker vi at opnormere med yderligere sygeplejersker, så vi er klar til indflytningen i Nordens største retspsykiatriske center i november 2021 Kunne du have lyst til at blive en del af vores team?

C2 består af 2 lukkede retspsykiatrisk afsnit, hvor patienterne har en sindslidelse og en retslig foranstaltning. Behandlingen er patientcentreret og tager, i et balanceret forhold til risikohåndtering og de retslige foranstaltningers præmisser, afsæt i de enkeltes ønsker, behov og ressourcer. De retslige foranstaltninger medfører typisk lange og intensive rehabiliteringsforløb, hvilket giver dig mulighed for at arbejde dybdegående og relationelt med patienterne.

Dine opgaver og ansvarsområder
Du bliver kontaktperson og plejeforløbsansvarlig for 3-4 af vores i alt 22 patienter. Det betyder, at du i samarbejde med dit tværfaglige team og patienten er ansvarlig for at sammensætte og udvikle patienternes behandlingsforløb og planlægge en hverdag med meningsfulde aktiviteter.

I behandlingsforløbene kommer du til at arbejde med teknikker funderet i motiverende samtale og kognitiv terapi. Ligesom du tager udgangspunkt i vores fælles fokus på recovery og deltager i de fysiske aktiviteter vi planlægger for patienterne på afsnittet.

Et afsnit med ro og rummelighed
C2 er placeret i 2 afsnit ved siden af hinanden med gode rammer samt god plads ude og inde. Ved indflytningen i vores nye byggeri Udsigten i november 2021 bliver C2 samlet i et afsnit.

Vi har en stabil personalegruppe med en skøn blanding af kvinder og mænd med masser af humør. Vi har et godt arbejdsmiljø med et stort fokus på faglig sparring og minimum brug af tvang. Vi arbejder derfor fokuseret med forebyggelse af konflikter og brugen af deeskalerende teknikker. Af samme årsag har vi også et stort fokus på meningsfulde aktiviteter i hverdagen.

Vi er en erfaren personalegruppe hvilket skaber en ro og rummelighed overfor patienterne, samt tid til faglig fordybelse og kreativitet i tilgangen til behandlingen. Vores faglige fokus er centreret om patienten og rehabiliteringsforløbet formes derfor omkring den enkeltes normer og det miljø de skal tilbage til.

Vores forventninger til dig
Vi lægger vægt på, at du har lysten og et stort engagement til netop dette speciale, hvor den gode tone, struktur, gode kommunikationsevner, kreativitet og fleksible løsninger på komplekse udfordringer er nogle af nøgleordene. Vi forventer, at du som sygeplejerske aktivt tager del i planlægningen af plejeforløb og fungerer som tovholder på den sygeplejefaglige dokumentation.

En god introduktion til retspsykiatrien og rig mulighed for faglig udvikling
På C2 kan vi tilbyde et introduktionsforløb, der er skræddersyet ud fra din erfaring og kompetencer. Som en del af forløbet bliver du tilknyttet en mentor og deltagelse i sygeplejefaglig vejledning og teoretisk undervisning. Dertil har vi fokus på i fællesskab at udvikle dine praksiskompetencer indenfor forskellige områder. I den forbindelse tilbyder vi også grunduddannelse indenfor kognitiv adfærdsterapi samt undervisning i MI, Recovery og forbedringskulturen. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i blandede vagter med friweekend hver anden weekend.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Tiltrædelse per 1. april 2021 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig
Har ovenstående vagt din interesse, så søg via link senest den 23. februar 2021 kl. 12:00. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Birte Hæsum på 3864 2406 eller assisterende afdelingssygeplejerske Birgitte Sønderborg på 3864 2409. Vi inviterer også gerne på en kop kaffe og en rundvisning, hvis du kunne have lyst til at besøge vores skønne og rummelige omgivelser.
 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".