Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 36, 2750 Ballerup

Afsnitsleder til Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser

Har du mod på ledelse af et stort ambulatorium med tre teams, højt specialiseret funktion og rige udviklingsmuligheder i et stærkt fagligt miljø? Da vores nuværende afsnitsleder efter 26 år i psykiatrien har søgt nye udfordringer, søger vi en ny afsnitsleder til Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Center Ballerup.

Et af verdens største centre for spiseforstyrrelser
Hele Region Hovedstadens behandling af spiseforstyrrelser er samlet på Psykiatrisk Center Ballerup.  Foruden ambulatoriet findes to sengeafsnit, et daghospital og en forskningsenhed for spiseforstyrrelser. Vi er i alt omkring 150 dedikerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, der arbejder sammen om visitation, udredning, klinisk baseret forskning og gode overgange for patienterne mellem afsnittene.

I forhold til uddannelse, kompetenceudvikling og generel ledelses-sparring har afsnitsledelsen i Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser et velfungerende samarbejde med Psykoterapeutisk Ambulatorium og Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri, som også er to store og velfungerende ambulatorier på Psykiatrisk Center Ballerup.

Om Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser
Ambulatoriet modtager patienter over 18 år med moderate til svære spiseforstyrrelser. Der er ca. 50 ansatte, som er opdelt i 3 behandlerteams med såvel hovedfunktion, regionsfunktion som højt specialiseret funktion. Hvert behandlerteam har en teamkoordinator. Derudover planlægges med at oprette en teamlederstilling i Team 3 (højt specialiseret funktion), der vil varetage en stor del af personaleledelsen i teamet.  

Behandlingen er flersporet og omfatter systemisk-narrativ gruppeterapi, individuel psykodynamisk terapi og dialektisk adfærdsterapi i kombination med diætetisk og psykofarmakologisk behandling, netværksarbejde og socialfaglig bistand.

Vi tilbyder desuden afklarende motivationsterapi, kropsterapi, mindfulness, forældregruppe, mor-barn-gruppe og i mindre omfang par- og familieterapi samt stabiliserende forløb til patienter med svære, kroniske spiseforstyrrelser. Desuden varetager ambulatoriet behandling af gravide med spiseforstyrrelse i samarbejde med obstetrikken og spædbarnspsykiatrien.

Ambulatoriet har et velfungerende sekretariat, der referer til afsnitslederen.

Vi har fokus på professionalisme, faglig udvikling, systematisk kvalitetssikring og et godt kollegialt arbejdsmiljø. Medarbejderne yder og modtager undervisning og supervision, og ambulatoriet er involveret i forskningsprojekter i samarbejde med forskningsheden.

Om stillingen
Du får et spændende arbejde i et stort, dynamisk og udviklingsorienteret specialambulatorium og bliver samtidig en central del af Psykiatrisk Center Ballerup med i alt cirka 750 medarbejdere.

Du skal i samarbejde med den afsnitsledende overlæge, som har mange års faglig erfaring indenfor subspecialet, varetage ledelsen af ambulatoriet. I skal sammen sikre effektiv og optimal arbejdstilrettelæggelse og ressourceanvendelse samt stå i spidsen for den faglige udvikling og kompetenceudvikling af medarbejderne.

Afsnitsledelsen, teamlederen i Team 3, teamkoordinatorerne og visiterende overlæger udgør tilsammen ambulatoriets koordinationsteam, som afsnitsledelsen arbejder tæt sammen med om kvalificering og koordinering af drift- og personaleledelse samt øvrige ledelsesmæssige beslutninger.

Som afsnitsleder er du sammen med den ledende overlæge ansvarlig for behandlingen i afsnittet, herunder at denne er i overensstemmelse med gældende vejledninger samt sikre at regionale og lokale kvalitetstiltag implementeres.

Derudover varetager du den daglige personaleledelse af team 1 og 2’s psykologer, diætister, fysioterapeuter, sygeplejersker, socialrådgivere og af sekretærer.

Du skal endvidere i samarbejde med den ledende overlæge, sikre, at igangværende forskningsprojekter integreres i det kliniske arbejde og har også rig mulighed for selv at initiere og bidrage til forskning afhængigt af interesse og erfaring. Der er mulighed for at stillingen kan indeholde en begrænset mængde klinisk arbejde.

Behov for evt. lederuddannelse drøftes under ansættelsen.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en fagligt velfunderet psykolog med en vis ledelseserfaring enten specialpsykolog eller specialist i psykoterapi. Som erfaren sygeplejerske med længerevarende psykoterapeutisk efteruddannelse og ledelseserfaring kan du også komme i betragtning. Forskningserfaring  og erfaring med specialet er ønskelig, men ikke nødvendig.

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er 37 timer og ønskes besat pr. 1. maj 2021 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos udviklingschef Ann Colleen Nielsen på 28 81 95 15, ann.colleen.nielsen@regionh.dk, klinikchef Jens Drachmann Bukh på 22 62 28 13, jens.drachmann.bukh@regionh.dk,  eller afsnitsledende overlæge Else Marie Olsen på 38 64 53 30, else.marie.olsen@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2021, kl. 12.00.
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 10.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelse.

Yderligere oplysninger om centeret findes på www.psykiatri-ballerup.dk.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Ballerup
  • Kontaktperson
    Ann Colleen Nielsen
  • Adresse
    Maglevænget 36, 2750 Ballerup
  • Stillingstyper
    Ledende psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    229758
  • Quick-nr.
    404312
  • Indrykningsdato
    04-02-2021
  • Ansøgningsfrist
    05-03-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Ballerup
  • Adresse
    Maglevænget 36, 2750 Ballerup
  • Kontaktperson
    Ann Colleen Nielsen
  • Stillingstyper
    Ledende psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    229758
  • Quick-nr.
    404312
  • Indrykningsdato
    04-02-2021
  • Ansøgningsfrist
    05-03-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.