Region Midtjylland

Fysio- og Ergoterapien

Sundvej 30, 8700 Horsens

Ledende terapeut søges til Fysio- og Ergoterapien samt Livsstilscenter Brædstrup, Regionshospitalet Horsens

Drives du af faglige udfordringer og ønsker du en alsidig og spændende hverdag på et regionshospital, der både nu og i fremtiden går efter at skille sig ud ved at yde en ekstraordinær indsats for vores patienter? Stræber du, ligesom vi, efter et sundhedsvæsen på højt internationalt niveau, hvor der er partnerskab med patienten, kvalitet og sammenhæng i alt?

Regionshospitalet Horsens søger pr. 1. maj 2021 en ambitiøs og visionær ledende terapeut, der vil stå i spidsen for den fortsatte strategiske og faglige udvikling i to velfungerende afdelinger. Livsstilscenter Brædstrup og Fysio- og Ergoterapien fungerer som én organisatorisk enhed med fælles afdelingsledelse og hvor fællesnævneren er sundhedsfremme og behandling på et højt fagligt niveau.

Om stillingen
Den ledende terapeut har det overordnede ansvar for ledelsen, udviklingen og driften af Fysio- og Ergoterapien samt Livsstilscenter Brædstrup. Du skal således i samarbejde med afdelingsterapeuterne sikre en optimal ressourceudnyttelse med henblik på at opfylde hospitalets og afdelingernes mål vedrørende faglighed, organisering, forskning og uddannelse, og for at sikre at afdelingerne fortsat fremstår som en attraktiv arbejdsplads for nuværende og kommende medarbejdere.

Som en del af opgaven forventer vi desuden, at du engagerer dig i den samlede ledelsesopgave på hospitalet og aktivt medvirker til at skabe gode og konstruktive samarbejdsrelationer på tværs af hospitalets faggrupper, specialer, afdelinger og ledelsesniveauer.

Vi tilbyder:
  • Ledelse af to afdelinger med fokus på høj faglighed, forskning, udvikling og kvalitet for vores patienter.
  • En indflydelsesrig position som ledende terapeut på et hospital, hvor en stærk tværgående samarbejdskultur, en flad organisationsstruktur og pligt til forundring er vigtige komponenter i hverdagen.
  • Et spændende job på et hospital, der i høj grad bygger på en god dialog. Hvor vi er gode til at se muligheder og bruger mindre energi på begrænsninger, samt hvor en god stemning styrker os, når kompleksitet og paradokser er på dagsordenen.
  • Mulighed for at påvirke og udvikle det tætte tværfaglige og tværsektorielle samarbejde.
Der vil blive lagt vægt på, at vores nye ledende terapeut kan udfylde rollen som leder af fagprofessionelle medarbejdere og medvirke til udvikling og kvalitetssikring, samt lede forandringsprocesser i et politisk og strategisk felt.

Stillings- og funktionsbeskrivelse kan hentes her.

Dine kvalifikationer og kompetencer
Som vores kommende ledende terapeut skal du være autoriseret fysio- eller ergoterapeut med et solidt kendskab til sundhedsvæsenet og med relevant ledelsesmæssig erfaring, herunder lederuddannelse på relevant niveau.

Du skal ved hjælp af dialog, dygtighed og dristighed kunne bevare overblikket, sikre kontinuitet og fremdrift, men også mestre hurtige temposkift, når dette er påkrævet. Derudover forventer vi, at vores nye ledende terapeut:
  • Praktiserer en anerkendende, åben og udadvendt ledelsesstil, der kan samle og inspirere hele afdelingen samt fastholde og videreudvikle det gode samarbejde med de kliniske afdelinger.
  • Har handlekraft og beslutsomhed, der sikrer fremdrift og bæredygtige resultater. Det indbefatter at være målrettet og vedholdende, have gennemslagskraft og fastholde beslutninger på en konstruktiv måde.
  • Har solide kommunikative og relationelle (sociale) kompetencer.
  • Har sans for strategisk ledelse, formår at have mange bolde i luften, kan prioritere og skabe overblik.
  • Er kultur- og værdiskabende i forhold til at udvikle og sikre grundlaget for en åben kultur, hensigtsmæssige samarbejdsformer og et velfungerende arbejdsmiljø.
  • Er i stand til at inspirere, igangsætte og fastholde strategisk faglig udvikling, innovation og forskning.
Samarbejdet med afdelingsterapeuterne i de to afdelinger, den øvrige afdelingsledelseskreds og hospitalsledelsen, samt at der udvises parathed til teamwork og personlig udvikling, vægtes højt.

Om afdelingerne
Fysio- og Ergoterapien og Livsstilscenter Brædstrup er én organisatorisk enhed med fælles afdelingsledelse. Lederteamet består af to afdelingsterapeuter, én for det kirurgiske område og én for det medicinske område, én daglig leder (afdelingsterapeut) på Livsstilscenter Brædstrup samt den ledende terapeut med overordnet ledelse af begge afdelinger.

Fysio- og Ergoterapien har som vision at arbejde for et sundhedsvæsen i verdensklasse. Vi arbejder med fokus på monofaglige kerneydelser i et tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Det er vores ønske at bidrage til effektive og accelererede patientforløb med fokus på høj kvalitet.
Fysio- og Ergoterapien består af en meget engageret, tværfaglig personalegruppe bestående af fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjælpemiddeldepotansvarlig, udviklingsansvarlige terapeuter, kliniske undervisere, post doc, ph.d., ph.d. studerende og sekretærer.

På Livsstilscenter Brædstrup arbejder vi for at fremme en sund livsstil, sådan at den enkelte patient opnår bedre livskvalitet og øger sine handleevner i forhold til at mestre egne sundhed og opnå et bedre helbred. Livsstilscentret har to målgrupper; livsstilsforløb og genoptræningsforløb.
Medarbejderteamet består af tre sygeplejersker, to diætister, fire fysioterapeuter, to ergoterapeuter, en ph.d. studerende, en klinisk specialist / ph.d., tre kostfaglige medarbejdere, en lægesekretær, en rengøringsassistent og en daglig leder (afdelingsterapeut). Derudover er tilknyttet psykolog en dag om ugen samt læge fra Regionshospitalet Horsens efter behov.

Regionshospitalet Horsens – en attraktiv arbejdsplads
Regionshospitalet Horsens er et akuthospital i kraftig vækst og udvikling, med et optageområde på ca. 220.000 borgere. Hospitalet har en stærk og sund kultur, hvor kvalitet, effektivitet og udvikling af personalets kompetencer er højt prioriteret. Vi er en attraktiv arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter udvikling højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre borgerne den bedst mulige oplevelse i mødet med hospitalet.

Regionshospitalet Horsens har en størrelse, der muliggør kort vej fra tanke til handling. Samtidig er helheden i fokus, og der er et tæt og tværfagligt samarbejde på tværs af hospitalets afdelinger og faggrupper, samt tværsektorielt.

Hospitalets strategiske fokus er på faglig udvikling, dialog som professionelt værktøj og strategisk ledelse med handlekraft, og alle afdelingsledelser forventes at arbejde aktivt og fokuseret hermed. Se mere om strategien her.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for ledere på Sundhedskartellets område. Der er mulighed for forhandling af lokalløn.

Det er en forudsætning for ansættelse, at der gives tilladelse til indhentelse af børneattest, og at denne er tilfredsstillende.

Yderligere oplysninger
Supplerende oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard på tlf. 2286 0649, afdelingsterapeut (Fysio- og Ergoterapien) Liselotte Enggaard Hansen på tlf. 7842 7817 eller afdelingsterapeut (Livsstilscentret) Henrik Søndergaard Ravn på tlf. 7842 9708.

Ansøgningsfristen er den 7. marts 2021.

Første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt den 15. marts 2021, anden runde afholdes den 22. marts 2021. Der foretages personlighedstest mellem første og anden samtalerunde.

Læs mere om Regionshospitalet Horsens på www.horsens.rm.dk.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Livsstilscenter Brædstrup & Regionshospitalet Horsens
  • Kontaktperson
    Nils Falk Bjerregaard
  • Adresse
    Sundvej 30, 8700 Horsens
  • Stillingstyper
    Ledende fysioterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    29080
  • Quick-nr.
    404407
  • Indrykningsdato
    05-02-2021
  • Ansøgningsfrist
    07-03-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Livsstilscenter Brædstrup & Regionshospitalet Horsens
  • Adresse
    Sundvej 30, 8700 Horsens
  • Kontaktperson
    Nils Falk Bjerregaard
  • Stillingstyper
    Ledende fysioterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    29080
  • Quick-nr.
    404407
  • Indrykningsdato
    05-02-2021
  • Ansøgningsfrist
    07-03-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.