Region Midtjylland

Bedøvelse og Operation 1

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Ledende overlæge til Bedøvelse og Operation 1, Aarhus Universitetshospital

Vil du være med til at definere mål, retning og udvikling i gode rammer for en nyetableret højtspecialiseret operationsafdeling, hvor du er med til at præge og nytænke måden at lede og koordinere en operationsafdeling på Danmarks bedste hospital?

Så har vi den perfekte stilling til dig som ledende overlæge i Bedøvelse og Operation 1 på Aarhus Universitetshospital (AUH).

AUH søger en visionær, proces- og samarbejdsstærk ledende anæstesiologisk overlæge, der sammen med oversygeplejersken kan gå forrest med at skabe og udvikle afdelingen og dens medarbejdere.

Den nye afdeling blev en realitet ved årsskiftet og står således over for store forandringer med at skulle skabe sin egen, nye identitet samtidig med, at der skal skabes et ligeværdigt og stærkt samarbejde mellem anæstesiologi og kirurgi. Det kalder på en synlig og nærværende leder, som har gennemslagskraft og forståelse for relationers betydning for at lykkes. En leder, der kan navigere i såvel med- som modvind, og som har ambitioner for, at en kompetent specialiseret operationsafdeling kan nå nye højder.

Hvem er vi?
Bedøvelse og Operation 1 er én af fire nye operationsafdelinger, der blev dannet, da Bedøvelse og Operation blev omorganiseret i slutningen af 2020. Den nye afdeling er kendetegnet ved at varetage komplekse abdominalkirurgiske operationer, som kræver høj grad af specialisering og fortsat udvikling af ekspertteams. De tre kirurgiske specialer (mave- og tarmkirurgi, urinvejskirurgi og gynækologi) har flere regions-, landsdels- og landsfunktioner, og på tre af de 13 operationsstuer foretages der robotkirurgi.  


I afdelingen er der ansat 270 meget engagerede medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper blandt andet anæstesilæger, operationssygeplejersker, anæstesisygeplejersker, sekretærer mfl., ligesom der er otte funktionsledere.

Afdelingen varetager ledelsesmæssigt flere funktioner, der dækker de fire nyorganiserede afdelinger; Bedøvelse og Operation 1, 2 og 3 og Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi. Det drejer sig om Enhed for Akut Smertebehandling, læger i hoveduddannelse, medicinstuderende, anæstesisygeplejerskekursister og sygeplejestuderende.

Bedøvelse og Operation 1 har en lærestolsprofessor i anæstesiologi, som fungerer som forskningsleder på alle fire afdelinger. Ligeledes rummer afdelingen flere kliniske lektorer og tre kliniske sygeplejespecialister, som også arbejder på tværs af de fire afdelinger.   

Hvad tilbyder vi dig?
AUH tilbyder en lederstilling på strategisk niveau i en ny højtspecialiseret operationsafdeling på et universitetshospital, hvor du sammen med oversygeplejersken står i spidsen for at lede en stor medarbejdergruppe og otte funktionsledere. 

Du går i front i forhold til afdelingens faglige og organisatoriske udvikling i et felt med stærke faglige identiteter. Stillingen indebærer lysten og kompetencerne til en fortsat udvikling af et tæt samarbejde med særligt tre kirurgiske afdelinger, så patienterne får de bedste forløb og den allerbedste pleje og behandling.

Du vil indgå i et onboarding forløb både individuelt og sammen med din afdelingsledelseskollega, ligesom du vil få en mentor som sparringspartner.

Hvad forventer vi af dig?
AUH ønsker en ledende overlæge, der er speciallæge inden for det anæstesiologiske speciale. Ligeledes har den rette kandidat gerne en akademisk grad og kendskab til forskning og uddannelse og har også gerne en lederuddannelse. Du har konkret ledelseserfaring minimum på funktionsledelsesniveau, har indgående kendskab til operationsdrift og flair for økonomi.

Det forventes, at din ledelsesstil er ærlig og direkte, innovativ og nyskabende, samskabende og dialogbaseret. For dig er det naturligt at skabe resultater gennem samarbejde. Du er en dygtig kommunikator og en selvstændig, synlig og beslutsom retningsgiver med AUH's grundfortælling som bærende værdier for din ledelsesstil. En leder, der tør tænke nyt, er idérig og har modet til at eksekvere og føre idéerne ud i livet, så der skabes markante resultater til gavn for afdelingens mange patienter.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kontakt venligst lægefaglig direktør Claus Thomsen, mobil: 2913 5849, mail: claus.thomsen@rm.dk eller lægefaglig direktør Jørgen Schøler Kristensen, 2016 3201, mail: joerkris@rm.dk.

Du kan læse job- og personprofilen for denne stilling her

www.auh.dk/om-auh/, kan du læse om AUH's organisationsopbygning, hospitalets grundfortælling mv.

Du skal stile ansøgning, CV og andre relevante bilag elektronisk til AUH's hospitalsledelse via linket i annoncen.

Ansættelsesproces
Ansøgningsfrist er den 25. februar.
Første ansættelsessamtale er den 1. marts. 
Anden ansættelsessamtale er den 25. marts.
Mellem første og anden ansættelsessamtale vil der blive gennemført personlighedstest.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aarhus Universitetshospital
  • Kontaktperson
    Claus Heikki Paavo Thomsen
  • Adresse
    Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N
  • Stillingstype
    Leder, Overlæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    29017
  • Quick-nr.
    404930
  • Indrykningsdato
    16-02-2021
  • Ansøgningsfrist
    25-02-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aarhus Universitetshospital
  • Adresse
    Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N
  • Kontaktperson
    Claus Heikki Paavo Thomsen
  • Stillingstype
    Leder & Overlæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    29017
  • Quick-nr.
    404930
  • Indrykningsdato
    16-02-2021
  • Ansøgningsfrist
    25-02-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.