Jobbet "Lægesekretær - Idrætsklinikken, Aalborg" er udløbet

Region Nordjylland

Ortopædkirurgi: Sekretariat

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
 Idrætsteamet skal have en ny kollega
Ortopædkirurgisk Afdeling O, Aalborg
 
Vi søger en lægesekretærkollega til et spændende fagområde med mange bolde i luften og kendetegnet ved stor aktivitet både ift. ambulante besøg og dagkirurgiske indgreb.
 
Det drejer sig om en fast stilling, som er tilknyttet fagområdet Idræt – så hvis du har 34-37 timer om ugen, som du kunne tænke dig at tilbringe her hos os i selskab med et fagligt dygtigt og ambitiøst team af lægesekretærer – så skal du endelig læse videre…
Der indgår weekend- og helligdagsvagtdækning i stillingen. Weekendvagter planlægges i fast rulleplan (forventeligt 2-4 årligt) – helligdagsvagter dækkes indtil videre efter frivillighedsprincippet.
 
Vi er klar til at modtage dig her hos os den 01.06.2021– og ellers venter vi gerne på den rette.
 
Overordnet er det vigtigt for os, at vi kan ansætte en lægesekretær, der:
  • Har lyst til at være en del af en stor og kompleks afdeling, som aldrig sover.
  • Er afdelingens professionelle og servicemindede ansigt udadtil og indadtil.
  • Har lyst og evne til at være en del af et tværfagligt team, som til stadighed arbejder med at tilbyde vores patienter og samarbejdspartnere et højt serviceniveau og god kvalitet i alt, hvad vi gør.
  • Har gode sundheds-IT-kompetencer og med lyst til at indgå i udvikling og implementering af IT-understøttede, effektive arbejdsgange.
  • Deltager i løsning af lægesekretærernes kerneydelser på højt fagligt niveau.
  • Arbejder konstruktivt og kreativt med udvikling af lægesekretærernes fremtidige arbejdsområder.
  • Har organisatorisk overblik og talent for at udnytte alle tilstedeværende ressourcer bedst muligt for både patienter og samarbejdspartnere.
  • Er optaget af at bidrage til opfyldelse af opstillede kvalitetsmål ift. patientrettigheder – udrednings- og behandlingsgaranti.
 
Og hvis du samtidigt tilgår arbejdslivet positivt, engageret og med godt humør – så er vi allerede langt på vej. Hos os vil du blive en del af en engageret personalegruppe, hvor vi vægter det gode samarbejde og den respektfulde kommunikation højt. Du vil få en fast tilknytning til Idrætsområdet og vil samtidigt få et tæt samarbejde med øvrige fagområder – i Idrætsområdet samarbejdes der i stor grad med de øvrige ortopædkirurgiske afdelinger -også her gælder det, at vi hjælper hinanden på tværs for at sikre de bedst mulige patientforløb.
Til gengæld for alle vores ønsker og krav, kan vi tilbyde dig solid oplæring, så du kommer godt fra start og derefter får gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i en afdeling, hvor vi gør os umage og stræber efter at gøre det bedst muligt at være både patient og ansat.
Vil du vide mere om stillingen, inden du sender din ansøgning? Så er du velkommen til ringe til ledende lægesekretær Majbritt Skov, mobil 30628760 - du er også velkommen til at aftale et besøg, så du kan se, hvor og hvordan vi "bor".
Er du interesseret og vil gerne søge stillingen? Så send din ansøgning med relevante bilag senest mandag,den 15.03.2021.
 
Ansættelsessamtaler finder sted torsdag, den 25.03.2021 om eftermiddagen.
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.