Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 41, 4700 Næstved

Specialpsykolog

Vil du være en del af et Ambulant Psykiatrisk behandlingstilbud i Næstved, hvor et fokus er på at styrke, udredning og behandling, så søger vi en ny kollega.

Vi er et team af medarbejdere med store faglige traditioner i behandlingen af psykiske sygdomme som gerne vil udvikle os gennem evidensbaseret behandling. Vil du være en del af et team, hvor din professionalisme, kompetencer og interesser respekteres og bliver hørt er dette drømmejobbet for dig.

Stillingen er en spændende specialpsykologstilling i et tværfagligt team, hvor omdrejningspunktet er, at tilbyde patientbehandling længst mulig i lokalmiljøet ud fra FACT modellen.

Vi er en høj grad af  patientinddragelse i patientforløbene og arbejder aktivt på, at integrere recoverystrategien  som en naturlig del af vores hverdag. Udgangspunktet er, at alle i teamet i et samarbejde varetager funktionen som kontaktperson for patienter tilknyttet F-ACT teamet .        

Fleksibel udgående opsøgende behandling i  nærmiljøet (F-ACT)                                                                                    

er en hollandsk metode for ambulant psykiatrisk behandling. Fokus for metoden er at være der, vor patienten ønsker at lykkes.                                                                                                           

Med F-ACT sikres et mere tværfagligt samarbejde med patienten hvor behandlingsintensiteten tilpasses fleksibelt efter patientens behov.                                                             

Teamets målgruppe er voksne over 18 år med lidelser som skizofreni, psykoser og personlighedsforstyrrelser.

Gennem ” definerede forløb” der aftales med udgangspunkt i patientens ønsker håb og forventninger til behandlingen og psykiatriens muligheder søger vi, at tilrettelægge et individuelt planlagt og aftalt forløb. 

Distriktspsykiatrien er en del af Psykiatriens Hus-Integreret psykiatri som er en høj grad af samarbejde med Næstved Kommune.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en høj grad af fokus på trivsel og faglig udvikling.  

Du bliver en del af et tværfagligt sammensat team der består af ansvarsfulde og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. 

Dine arbejdsopgaver vil udover klinisk psykopatologisk udredning og diagnostik , psykologisk behandling og førstegangssamtaler være i et samarbejde med teamets overlæger og afdelingssygeplejersken at skabe udvikling og retningssætning. Endvidere  forventes det at du bidrager til relevante undervisnings-formidlings- supervisions og vejledningsopgaver.

De faglige kvalifikationer vi ønsker er ,at du er uddannet specialpsykolog-  herunder at du har kendskab til differentialdiagnostik og comorbiditet.                                                                      

Vi ønsker, at du selvstændigt kan strukturere såvel kliniske som administrative opgaver i samråd med ledelsen og kollegaer samt at du har interesse for koordinerings,- udviklings og formidlingsopgaver.

De personlige kvalifikationer vi ønsker er du er engageret, omsorgsfuld og troværdig i kontakten til patienter pårørende og medarbejdere.  At du har en evne til at formidle faglig identitet og holdninger i en tværfaglig sammenhæng samt at du kan være kreativ og fleksibel i dine løsninger men samtidig er struktureret i dit arbejde.

Hvem er vi?

F-ACT team Næstved - Vordingborg varetager ambulant behandling af henviste patienter med længerevarende psykiske lidelser i alderen 18- 75 år, der ligger indenfor målgruppen.

Vi er uddannelsessted for sygeplejersker, læger, sekretærer og specialpsykologer.

Vi har OPUS tilbud tilknyttet.

Ansættelsessamtaler afholdes den 29/3- 2021

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Kontaktperson
  Pernille Nielsen
  prni@regionsjaelland.dk
  58537201
 • Adresse
  Ringstedgade 41, 4700 Næstved
 • Stillingstyper
  Psykolog med specialfunktion
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-04-2021
 • Regionens jobnr.
  011811
 • Quick-nr.
  405237
 • Ansøgningsfrist
  25-03-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Adresse
  Ringstedgade 41, 4700 Næstved
 • Kontaktperson
  Pernille Nielsen
  prni@regionsjaelland.dk
  58537201
 • Stillingstyper
  Psykolog med specialfunktion
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-04-2021
 • Regionens jobnr.
  011811
 • Quick-nr.
  405237
 • Ansøgningsfrist
  25-03-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Specialpsykolog"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.