Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 24, 2750 Ballerup

Specialpsykolog med særligt ansvar for patientforløb og delegerede ledelsesopgaver

Psykiatrisk Center Ballerup, ældrepsykiatrisk intensivt døgnafsnit, søger en specialpsykolog med stærke faglige kompetencer og interesse for miljøterapi og udviklingsarbejde

Intensivt ældrepsykiatrisk døgnafsnit
Afsnittet varetager behandlingen af patienter over 65 år med forskellige psykiske lidelser, hvoraf de fleste har affektive lidelser, og dertil kommer patienter med psykoser og demens med adfærdsforstyrrelser. Vi modtager flere patienter med behov for udredning.

Døgnafsnittet har et tæt samarbejde med det ældrepsykiatriske ambulatorium; de to enheder har fælles afsnitsledende overlæge og hver sin afdelingssygeplejerske. Vi møder patienterne med forskellige tilgange, både biologisk og psykologisk, og lægger stor vægt på den tværfaglige indsats.

Afsnittet har 17 sengepladser og er bemandet med læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver og sekretær. Til døgnafsnittet er fast tilknyttet en speciallæge i psykiatri.           

Om stillingen
Som specialpsykolog i døgnafsnittet vil du indtage en central rolle indenfor både behandling, udredning og faglig udvikling. Du bliver medansvarlig for den daglige drift og fordeling af opgaver i afsnittet i tæt samarbejde med afsnitsledelsen. De kliniske opgaver omfatter udarbejdelse af behandlingsplaner, diagnostisk udredning, samtaler med patienter og pårørende samt løbende opfølgning og sparring med den øvrige personalegruppe.

Specialpsykologen får et særligt ansvar for koordinering af behandlingsforløb, mødeledelse og tilrettelæggelse af tværgående arbejdsopgaver; heri kan indgå delegerede ledelsesopgaver efter aftale med afsnitsledelsen.

Du vil også medvirke til udviklingsopgaver, tværfaglig supervision/vejledning og være ansvarlig for implementering af nye tiltag. I de næste år skal sengeafsnittet for eksempel arbejde systematisk med forbedringsarbejde og implementering af patientforløbsbeskrivelserne under indlæggelse (BBUI – Bedre Behandling Under Indlæggelse).

Vi tager i løbet af efteråret hul på en stor indsats for at udvikle kompetencerne i kognitiv miljøterapi, og du bliver som specialpsykolog ansvarlig for dette projekt.

Du får et spændende arbejde i et velfungerende og udviklingsorienteret specialafsnit og bliver samtidig en central del af Psykiatrisk Center Ballerup med i alt cirka 800 medarbejdere. Der er fælles klinikker, konferencer og temadage for alle Psykiatrisk Center Ballerups specialpsykologer og læger, samt monofaglige møder og månedlige møder for specialpsykologer og specialpsykologer under uddannelse.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Gode udviklingsmuligheder.
Vi sørger for en grundig oplæring med mulighed for fokuseret ophold, mentorordning og deltagelse i fagligt samarbejde med andre afsnit eller studiebesøg.

Du får et ansvarsfuldt, afvekslende og faglig udviklende job med klarhed over din rolle. Du har mulighed for at få ekspertkompetencer indenfor et vigtigt subspeciale og samtidig udvikle dine erfaringer med organisatoriske og ledelsesmæssige opgaver. Der er supervision i den tværfaglige behandlergruppe samt individuel/monofaglig supervision efter behov.

Du har mulighed for videreuddannelse, samarbejde og studiebesøg på andre lignende afsnit, også somatiske.

Dygtige og gode kollegaer, der er inspirerede og engagerede, og som du vil indgå i tæt tværfagligt samarbejde med. Du bliver tilknyttet den samlede psykologgruppe på Psykiatrisk Center Ballerup, som tæller næsten 100 psykologer, med fokus på at videreudvikle det psykologfaglige miljø. Vi er en arbejdsplads med opmærksomhed på psykisk arbejdsmiljø og trivsel.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en fagligt velfunderet specialpsykolog. Erfaring med behandling af denne patientgruppe er ønskelig, men ikke nødvendig. Det vigtigste er en interesse og forståelse for det særlige speciale. Erfaring med kognitiv terapi og kognitiv testning er ligeledes en fordel.

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner.

Ansættelsesvilkår
Vi ønsker stillingen besat pr. 1. maj 2021 eller efter nærmere aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen og stillingsbeskrivelse kan du få hos afsnitsledende overlæge Magda Ribeiro på 38 64 50 44, magda.da.costa.freitas.francisco.ribeiro@regionh.dk, afdelingssygeplejerske Kirsten Østerlund Nielsen på 38 64 50 51, Kirsten.Oesterlund.Nielsen@regionh.dk, eller chefpsykolog Juno Calmer på 38 64 60 70, juno.calmer.01@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 19. marts 2021, kl. 12.00. 
Ansøgning, CV og uddannelsesbevis samt autorisation sendes online via linket her på siden.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 26. marts 2021.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Ballerup
  • Kontaktperson
    Magda De Costa Freitas Francisco Ribeiro
  • Adresse
    Maglevænget 24, 2750 Ballerup
  • Stillingstyper
    Psykolog med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    230343
  • Quick-nr.
    405783
  • Indrykningsdato
    03-03-2021
  • Ansøgningsfrist
    19-03-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Ballerup
  • Adresse
    Maglevænget 24, 2750 Ballerup
  • Kontaktperson
    Magda De Costa Freitas Francisco Ribeiro
  • Stillingstyper
    Psykolog med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    230343
  • Quick-nr.
    405783
  • Indrykningsdato
    03-03-2021
  • Ansøgningsfrist
    19-03-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.