Jobbet "Husassistent med sundhedsfaglig baggrund" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Har du lyst til at være en del af en personalegruppe, der er bevidste om at den enkeltes opgave er vigtig, uanset faggruppe?

Dagkirurgisk/opvågnings afsnittet søger en moden stabil person, der har lyst til at indgå i vores 2 afsnitsteam, hvor du vil have din daglige gang i begge afsnit. Du er struktureret og god til at holde orden. Du er god til at arbejde selvstændigt, men fungerer også godt i et team. Du har forståelse for vigtigheden af generelle hygiejneprincipper. Du er mødestabil, troværdig, omgængelig og har fornemmelse for den rette adfærd i et hospitalsafsnit.

Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede, f.eks. logistik omkring forbrugsvarer til afsnittet - herunder bestilling og opfyldning. Rekvirering af reparationer og sikre vedligehold af diverse medicinsk udstyr. Bestilling af leverancer fra køkkenet, tømning madvogn, opfyldning og sætte madvarer på plads. Tilberedning af kaffe/te og servicering af drikkevogn, oprydning i køkken, personalestue og andre rum. Sørge for at afsnittet til en hver tid er ryddeligt, samt andre forefaldende opgaver

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 37 timer, til besættelse 01.06.21 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konst. afdelingssygeplejerske Maria Ekknud Larsen på tlf. 48294904.

Ansøgningsfrist 13.04.21 kl. 12.00, vi forventer at afholde samtaler 19.04.21.