Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 138, 5000 Odense C

Vil du som uddannelsesansvarlig overlæge i Arbejdsmedicin på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik, Odense Universitetshospital, være med til at uddanne fremtidens arbejdsmedicinske speciallæge

Aktuelt søges en arbejdsmedicinsk uddannelsesansvarlig overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik. Stillingen ønskes besat snarest eller efter aftale. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik

Arbejds-og Miljømedicinsk Kliniks formål er forebyggelse af arbejds- og miljørelaterede lidelser gennem patientundersøgelser, formidling, udvikling og forskning.

Arbejds-og Miljømedicinsk Klinik er en universitetsafdeling med højt specialiseret funktion i udredning af asbestose og i Astmadiagnostik: Specifik Bronkial Provokation (SBP)

Arbejds-og Miljømedicinsk Klinik er en specialenhed, hvor der stilles krav om, at medarbejderne kontinuerligt holder sig ajour med relevant forskning og arbejder evidensbaseret.

Arbejds-og Miljømedicinsk Klinik modtager ambulante patienter, som er henvist fra praktiserende læger, speciallæger på sygehusafdelinger, privatpraktiserende speciallæger, psykologer, kiropraktorer, fagforeninger og arbejdsmiljøgrupper på virksomheder til udredning og vurdering for eventuelle arbejds- og miljørelaterede lidelser.

Vi arbejder med patienten først i et godt tværfagligt arbejdsmiljø mellem læger, psykologer, forskningsansatte og lægesekretærer og vi er et fortrinligt uddannelsessted for vores kolleger i introduktionsstillinger og hoveduddannelsesstillinger

Vi er forskningsaktive inden for områderne bevægeapparat, musikersundhed, Global Health, astma-og allergi og psykotraumatologi organiseret i en velfungerende forskningsenhed under Klinisk Institut.

Se mere om hvem vi er og afdelingen her:  http://ouh.dk/wm390424, hvor du kan læse mere om vores organisering, Klinik for Musikersundhed, Stressklinik, Arbejdsallergologisk Center, Ludomaniklinikken og Klinik for BED

Opgaven

Den uddannelsesansvarlige overlæge får i samarbejde med afdelingsledelsen ansvar for den lægelige videreuddannelse og udvikling af uddannelseskultur i afdelingen og på tværs af afdelingerne på Odense Universitetshospital frem mod Nyt OUH. Herunder ansvar for supervision og oplæring af kolleger i funktioner under den højt specialiserede udredning for asbestose og Astmadiagnostik: Specifik Bronkial Provokation (SBP)

Den uddannelsesansvarlige overlæge udfører selvstændigt patientarbejde med anamneseoptagelse, klinisk undersøgelse, indsamling af eksponeringsoplysninger, diagnostisk udred­ning, litteratur­gennemgang, vurdering, rådgivning, anmeldelse og evt. virksom­hedsbesøg samt skrivning af journal og epikrise.

Den uddannelsesansvarlige overlæge gennemfører selvstændige forsknings- og udviklingsprojekter inden for klinikkens forskningsområder med fokus på de højtspecialiserede funktioner frem mod Nyt OUH gerne i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere og forestår i den forbindelse om fornødent hele processen fra ansøgning om fondsmidler til publikation af resultaterne.

Den uddannelsesansvarlige overlæge fungerer sammen med det øvrige forskningsteam som forskningsvejleder for yngre kolleger.

Den uddannelsesansvarlige overlæge udfører formidlingsaktiviteter som indbefatter risikovurdering og risikokommunikation i forhold til det omgivende samfund, fx statslige institutioner, praktiserende læger, virksomheder, sikkerhedsrepræsentanter og fagforeninger.

Den uddannelsesansvarlige overlæge formidler ny viden på det arbejds- og miljø­medicinske område gennem publikations­virk­somhed, herunder debatindlæg i dags- og fagpresse.

Den uddannelsesansvarlige overlæge yder rådgivning og vejledning til borgere, virksomheder, fagforeninger og institutioner i spørgsmål vedrørende miljøets betydning for sundheden.

Den uddannelsesansvarlige overlæge deltager i afdelingens undervisning af de forskellige faggrupper på afdelingen.

Den uddannelsesansvarlige overlæge medvirker i den daglige supervision af yngre læger gennem personlig kontakt og deltagelse i afdelingskonferencerne.

Se funktionsbeskrivelse for uddannelsesansvarlig overlæge her: https://infonet.regionsyddanmark.dk/?DokID=757359

Vagter

Stillingen er vagtfri.

Ansøgernes kvalifikationer

Ansøgere skal være speciallæge i arbejdsmedicin.

Ansøgere skal oppebære kompetencer inden for de 7 lægeroller og vi vil ligge vægt på dokumenterede kompetencer inden for den lægelige videreuddannelse, samt dokumenteret kompetencer og gerne erfaring i drift, udvikling og forskning omkring udredning for asbestose og Astmadiagnostik: Specifik Bronkial Provokation (SBP)

Det ses gerne at ansøgere har opnået ph.d.- grad, mastergrad eller tilsvarende.

Ansøgere skal være indstillet på at blive en del af den fortsatte udviklingsproces for arbejdsmedicinen med patienten først på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik frem mod Nyt OUH og indgå konstruktivt og visionært i udviklingsarbejdet af vores videreuddannelse og højt specialiserede områder i udredning for asbestose og Astmadiagnostik: Specifik Bronkial Provokation (SBP)

Ansøgning

Ansøgningen bør udformes, således at ansøgers kvalifikationer kan vurderes ift. den opslåede stilling og ansøgers særlige kompetencer og interesseområder.

Ansøgningen bør indeholde information om ansøgers kvalifikationer ift. de 7 lægeroller, samt udformes mhp. faglig bedømmelse jf. Region Syddanmarks vejledning for "Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Syddanmark".
http://www.videreuddannelsen-syd.dk/wm225726
 

Ansøgningsfrist d.16. april 2021 gerne med ansættelse snarest herefter eller efter aftale.

Ansøgningen fremsendes elektronisk via Region Syddanmarks elektroniske ansøgningssystem. Se linket nederst i annoncen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn (tidl. ARF).

Yderligere oplysninger indhentes hos
Ledende overlæge Jesper Rasmussen, via e-mail eller telefon: 
jesper.rasmussen5@rsyd.dk
Direkte tlf. 65414991

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH Odense Universitetshospital, Odense
  • Kontaktperson
    Lone Tolstrup
  • Adresse
    J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 138, 5000 Odense C
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Arbejdsmedicin
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    214968
  • Quick-nr.
    407177
  • Indrykningsdato
    26-03-2021
  • Ansøgningsfrist
    16-04-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH Odense Universitetshospital, Odense
  • Adresse
    J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 138, 5000 Odense C
  • Kontaktperson
    Lone Tolstrup
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Arbejdsmedicin
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    214968
  • Quick-nr.
    407177
  • Indrykningsdato
    26-03-2021
  • Ansøgningsfrist
    16-04-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.