Jobbet "Fysioterapeut til ortopædkirurgisk gruppe" er udløbet

Region Midtjylland

Fysio- og Ergoterapien, RHH

Sundvej 30, 8700 Horsens

Dit næste skridt
Fysioterapeut til Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens, Ortopædkirurgisk gruppe - Barselsvikariat på 37 timer pr. uge fra 1. maj 2021 eller snarest derefter

Er du en ambitiøs og fagligt dygtig fysioterapeut? Har du gennemslagskraft samt en konstruktiv og engageret indstilling? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det dig, vi søger!

Du vil primært komme til at varetage opgaver i forhold til indlagte patienter i vores ortopædkirurgiske afdeling.
Afholdelse af sommerferie aftales med afdelingsterapeuten. Dog vil det ikke være muligt at få ferie i uge 29, 30 og 31.

Dine kvalifikationer Vi søger en person, der
 • gerne har erfaring med fysioterapeutisk undersøgelse, vurdering, behandling og genoptræning af indlagte ortopædkirurgiske patienter
 • er dedikeret til løsningen af kerneopgaverne
 • er fagligt velfunderet og har faglig gennemslagskraft
 • vægter tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker og ergoterapeuter højt
 • har gode kommunikative evner, som kan sættes i spil i forhold til patienter og pårørende samt tværfaglige og tværsektorielle samarbejdspartnere
 • kan og vil bidrage til kollegialt fællesskab og løsning af fælles opgaver
 • er fleksibel, kan prioritere og bevare overblikket i en travl hverdag
 • er effektiv og præcis i dokumentationen af sit arbejde, både skriftligt og mundtligt
 • er hurtig til at tilegne sig ny viden
 • bidrager til fortsat udvikling af de fysioterapeutiske kerneydelser
 • har en innovativ indstilling og kan præsentere innovative resultater

Vi tilbyder engagerede og dygtige kolleger, et godt arbejdsmiljø samt et spændende og alsidigt arbejde med mange faglige udfordringer. Du får mulighed for at tage ansvar og være med til at udvikle de fysioterapeutfaglige kerneydelser og styrke samarbejdet omkring det enkelte patientforløb. Vi tilbyder grundigt introduktionsprogram, personlig mentorordning, faglig sparring og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens har som vision at arbejde for et sundhedsvæsen i verdensklasse. Vi arbejder med fokus på monofaglige kerneydelser i et tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Det er vores ønske at bidrage til effektive og accelererede patientforløb med fokus på høj kvalitet. Fysio- og Ergoterapien består af en meget engageret, tværfaglig personalegruppe bestående af fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjælpemiddeldepotansvarlig, udviklingsansvarlig fysioterapeut, udviklingsansvarlig ergoterapeut, kliniske undervisere i hhv. fysioterapi og ergoterapi, post doc, ph.d,, ph.d studerende og lægesekretær. Ledelsen udgøres af to afdelingsterapeuter og ledende terapeut.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Fysioterapeuter og Danske Regioner. Aflønningen fastsættes efter principperne for lokal løndannelse med baggrund i løntrin 4 efter anciennitet op til løntrin 6 (8 års anciennitet) samt eventuel kvalifikationsløn.

Kontakt os Se www.fysioogergotearapi.dk og ring til afdelingsterapeut Liselotte Enggaard Hansen eller TR for fysioterapeuter Anne Marie Thomsen. Begge træffes via Fysio- og Ergoterapiens reception på tlf. 78 42 78 00.

Ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal du være uddannet og autoriseret fysioterapeut.
Ansættelse er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.
Du skal ansøge elektronisk via dette stillingsopslag. Kopi af eksamensbevis med karakter og relevante udtalelser / referencer
Ansøgningsfrist: Søndag den 11. april 2021 kl. 23:59.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.