Jobbet "Reservelæge medicinsk gastroenterologi" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Ved Mave- Tarm- og Leverafdelingen, medicinsk sektion, er 2 stillinger ledige til besættelse fra 1. juni 2021. Stillingen vil efter omstændighederne kunne tilpasses som en ad-hoc introduktionsstilling eller KBU forløb.

Vil du være mediciner? Vi søger læger der brænder for gastromedicin, og som vil lære om de medicinske specialer hos os.  

Vi tilbyder:  

  • Superviseret oplæring i diagnosticering og behandling af patienter med primært medicinske lidelser på sengeafsnit og i ambulatorium 
  • Et fagligt engageret miljø  
  • Konference morgen og middag, med undervisning tre gange om ugen 
  • Gode kollegaer og en god omgangstone   

Vi forventer at du: 

  • Er positiv og engageret 
  • Er nysgerrig på intern medicin i almindelighed, og gastromedicin i særdeleshed 
  • Deltager aktivt i undervisning og i afdelingens fællesskab 
  • Vil give patienterne den bedst mulige behandling 

Arbejds- og ansvarsområde:  

Stillingen er tilknyttet forvagtsfunktionen og deltager i dagtiden i den generelle opgaveløsning i afdelingens medicinske sektion, med funktioner i såvel ambulatorium som sengeafdeling efter kvalifikationer. 

I aften-nattevagten deltager forvagten i hele afdelingens vagtforpligtelse (kirurgi og medicin), med fokus på de indlagte patienter. Der er gastromedicinsk bagvagt i tilstedeværelse til kl. 18 og tilkaldevagt resten af døgnet. Der er, ud over den medicinske forvagt, 5 kirurgiske læger i tilstedeværelsesvagt døgnet rundt. 

Om os 
Gastroenheden er en kombineret medicinsk og kirurgisk enhed, der udreder og behandler patienter med gastroenterologiske og hepatologiske lidelser. Vores sengeafsnit er opdelt i en medicinsk og kirurgisk sektion med fælles endoskopi- og ambulatoriefunktion. 

Medicinsk sektion er fuldt grenspecialiseret i intern medicin: Gastroenterologi & Hepatologi og varetager medicinsk gastroenterologi som hovedfunktion samt som regionsfunktion for komplicerede tilfælde af kroniske inflammatoriske tarmsygdomme. Desuden varetager afdelingen, som regionsfunktion, behandling af kronisk viral hepatitis. Vi har 105 senge, hvoraf 12 er dedikeret til gastromedicinske patienter. Afsnittet består af 1 klinisk professor, 11 overlæger, 3 afdelingslæger, samt aktuelt 3 1. reservelæger og 9 reservelæger. 

Til afdelingen er knyttet et forskningslaboratorium med aktiviteter overvejende relateret til kronisk inflammatorisk tarmsygdom og primært fokus på patogenesestudier, anvendelse af celle- og molekylærbiologiske metoder og epidemiologi.  

Afdelingen er en universitetsafdeling, der deltager i studenterundervisningen på alle niveauer og i speciallægeuddannelsen på såvel teoretisk som praktisk plan. 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til aftale indgået mellem Region Hovedstaden og FAYL.  

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

overlæge Ebbe Langholz på telefon 38 68 66 16 eller mail ebbe.langholz@regionh.dk eller

Uddannelsesansvarlig overlæge Jacob Wium Bjerrum på jacob.wium.bjerrum@regionh.dk

Ansøgning og CV skal sendes online via linket her på siden.  

Ansøgningsfristen er 11. april 2021 kl. 23:59 med forventet ansættelsessamtaler snarest derefter.