Jobbet "Fysioterapeut vikariat, Sjællands Universitetshospital" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Fysioterapeut vikariat til Onkologisk /Medicinsk gruppe på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Vi søger en vikar indenfor det onkologiske-medicinske område. Er du bredt fagligt interesseret inden for de Onkologi-medicinske patienter ser vi frem til en ansøgning fra dig.

Er du en engageret fysioterapeut med gode samarbejdsevner, og er hospitalsarbejde noget for dig? Vi søger en fysioterapeut vikar på 32-34 timer ugentligt. Vikariatet er på 6 måneder med mulighed for forlængelse. Ansættelsesstart er den 1. maj 2021 eller snarest muligt derefter.

Vil du være en del af det tværfaglige samarbejde på de onkologiske-medicinske afdelinger? Så har du mulighed for, at blive en del af et stort dynamisk team i Ergo- og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Vi har brug for en kollega, der sammen med os, kan prioritere dagligdagens arbejdsopgaver, så patienterne får gode helhedsorienterede behandlingsforløb.

Vi søger en fysioterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende samt såvel mono- som tværfaglige samarbejdspartnere

- er interesseret i og ser udfordringer i den indlagte onkologiske- medicinske patient

- kan foretage vurderinger og har blik for, hvad der er vigtigt at prioritere for at bidrage til gode patientforløb

- har et godt overblik og bidrager konstruktivt til opgaveløsningen

Vi kan tilbyde en professionel afdeling med højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt samarbejdsklima.

I Ergo- og Fysioterapien er vi 18 ergoterapeuter og 36 fysioterapeuter samt to afdelingsterapeuter, fordelt i to grupper. Vi samarbejder om opgaveløsningen på tværs af specialer og afdelinger til gavn for patienterne. Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i stillingen. Der kan være mulighed og behov for rokering internt mellem specialerne for at sikre et godt basis niveau i afdelingen.

Vi har en klinisk forskningsenhed, der er med til at skabe et udviklings- og forskningsmiljø i afdelingen til gavn for patienterne.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut for den Onkologiske-Medicinske gruppe Morten Madsen på telefon 23 32 93 78 eller afdelingsterapeut Susanne Sønderup Neurologien på telefon 23 32 62 07.

Der vil blive afholdt samtaler onsdag d. 21. april

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: