Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Mammapatolog med samtidig interesse for ØNH

 

Overlæge/ afdelingslæge Patologiafdelingen, Sjællands Universitetshospital

 

 

Patologiafdelingen Sjællands Universitetshospital søger en overlæge i mamma-/ØNHpatologi.

Vi er en travl, udviklingsorienteret afdeling med stor alsidighed, høj grad af medindflydelse, høj kvalitet i arbejdet og et godt psykisk arbejdsmiljø.

 

Ovenstående betyder, at vi er en afdeling, der udvider på snart sagt alle fronter.

Vi har derfor brug for en kollega, der vil være med til at fortsætte med at bringe afdelingen videre frem i samarbejde med de kolleger, der allerede er ansat i afdelingen og ikke mindst i et frugtbart samarbejde med vore kliniske samarbejdspartnere.

Lige nu vil rokader i allerede etablerede teams gøre, at vi aktuelt kommer til at mangle en overlæge i mammapatologi.

De, der søger, vil blive del af et aktivt, fagligt stærkt team, hvori der foregår både rutinearbejde og forskning. Mener du, dette lyder som noget for dig, skulle du sende os en ansøgning.

Vi har i Regionen alle specialer – fraset neurokirurgi og thoraxkirurgi – og vi servicerer alle sygehuse, hospitaler, speciallægepraksis, specialtandlægepraksis, almen praksis og privathospitaler. Vi vægter et godt samarbejde med vore kliniske kolleger højt.

Patologiafdelingen ligger - indtil vi flytter til Køge i det ny Sjællands Universitetshospital (ca 2025) – på to matrikler. Den største del af afdelingen ligger i Roskilde og det er også her, langt de fleste af lægerne sidder, den anden del af afdelingen ligger på Næstved Sygehus, her ligger bl a udviklingen af afdelingens analyserepertoire og vores ganske store molekylære afsnit.

Vi ekspederer årligt ca 130.000 rekvisitioner, hertil kommer folkeundersøgelsen for livmoderhalskræft. De øvrige screeningsprogrammer, nemlig screening for hhv tarmkræft og mammacancer fylder også en del i afdelingen.

Vi sætter en ære i, at vort personale er veluddannet og derfor deltage vi i mange kurser/kongresser og uddanner på alle niveauer og alle personalegrupper.

 

Afdelingen ledes af en ledende overlæge og en ledende overbioanalytiker. De to afsnit har derudover en afsnitsledelse bestående at en ledende bioanalytiker i Næstved og to i Roskilde.

Der er ca 170 ansatte i afdelingen.

 

Såfremt dette har vakt din interesse, er du velkommen til at tage kontakt med ledende overlæge Birgit Meinecke eller en anden af dine forhåbentlig kommende kolleger.

 

 

Sjællands Universitetshospital

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden.

Som led i strategien inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i overlægerekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget.

Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Dine kompetencer

Du er speciallæge i patologi og har gode samarbejdsevner med en særlig forståelse både for samarbejdet indenfor egen afdeling og for det tværfaglige samarbejde.

Du skal være fagligt kompetent

Du skal have interesse for udvikling af patologi både regionalt, lokalt og internationalt. Herunder ser vi gerne lyst og evner til at indgå i udviklings- og forskningsprojekter

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Sjællands Universitetshospital anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/Administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøgere bedes i ansøgningen, med bedst mulig dokumentation, forholde sig konkret til de syv kompetencer.

Ansøgningsfrist  3/5 2021

Samtaler afholdes umiddelbart herefter med ansættelse snarest derefter.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

 
#cloudFrame #content span.toggleDescription { display: none; } .showImgInfo { max-width: 400px !important; } .dateInfo { display: none; } .holder { background: none !important; } .border-bottom-fix { background: none !important; } .ImageContainer, .ImageCaption, .border-bottom-fix { display: none !important; } #HrskyenKnap { padding: 6px; border-radius: 4px; display: inline-block; color: #fff; background-color: #008BB1; text-decoration: none; }
Kontaktperson(er):
Navn: Birgit Meinecke-Hansen Nørnberg
Stilling: Ledende overlæge
Email: bmn@regionsjaelland.dk
Telefon: 24 98 76 59
 
 

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Sjællands Universitetshospital, Roskilde
 • Kontaktperson
  Birgit Nørnberg
  bmn@regionsjaelland.dk
  56514378
 • Adresse
  Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
 • Stillingstype
  Overlæge
 • Speciale
  Patologisk anatomi & Cytologi
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-06-2021
 • Regionens jobnr.
  012290
 • Quick-nr.
  407603
 • Ansøgningsfrist
  03-05-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Sjællands Universitetshospital, Roskilde
 • Adresse
  Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
 • Kontaktperson
  Birgit Nørnberg
  bmn@regionsjaelland.dk
  56514378
 • Stillingstype
  Overlæge
 • Speciale
  Patologisk anatomi & Cytologi
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-06-2021
 • Regionens jobnr.
  012290
 • Quick-nr.
  407603
 • Ansøgningsfrist
  03-05-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Mammapatolog med samtidig interesse for ØNH"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.