Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Niels Steensens Vej 2, 2820 Gentofte

Steno Diabetes Center Copenhagen søger en projektsygeplejerske

Er du erfaren sygeplejerske indenfor diabetes og klinisk forskning? Så er du måske vores nye kollega

En 1-årig fuldtidsstilling som projektsygeplejerske ved Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC), Gentofte Hospital, er ledig til besættelse snarest muligt eller per 1. juni 2021.

Vi søger en selvstændig og dynamisk person med veludviklet sans for systematik og drive til at udfylde rollen som bredtfavnende projektsygeplejerske i vores kliniske forskningsteam, der under ledelse af professor Tina Vilsbøll aktuelt holder fysisk til på Gentofte Hospital.

Om stillingen

Du vil som projektsygeplejerske få en central rolle i vores kliniske forsøg med selvstændigt ansvar for at gennemføre besøg, indsamle data og vedligeholde Trial Master File. Desuden vil du indgå i arbejdet med både at rekruttere og fastholde deltagere i forsøgene samt at gennemføre kliniske forsøgsdage med vores ph.d.- og medicinstuderende.

I tæt samarbejde med vores andre projektsygeplejersker, medicinstuderende, ph.d.-studerende og bioanalytikere, vil du som udgangspunkt skulle indgå i forsøgsteamet omkring to igangværende projekter. Det ene projekt undersøger i et kontrolleret klinisk forsøgsdesign hypoglykæmi hos patienter med type 1-diabetes mens det andet forsøg henvender sig til patienter med insulinkrævende type 2-diabetes. Sidstnævnte er klinisk lægemiddelafprøvning i et dobbeltblindet, randomiseret design og sponsoreret af en ekstern samarbejdspartner.

Det er en forudsætning, at du har mindst 2 års erfaring med enten forskningsarbejde og Good Clinical Practice (GCP) samt afviklingen af kliniske lægemiddelforsøg eller med insulinopstart og titrering af patienter med type 2-diabetes. Rollen som projektsygeplejerske kræver derudover, at du er både detaljeorienteret, god til at skabe overblik og lærenem, da du vil blive introduceret til en række specifikke kliniske procedurer og IT-systemer fra starten. Desuden skal du være imødekommende og socialt anlagt, da du som kontaktperson til vores deltagere spiller en helt central rolle for både rekruttering og fastholdelse.

Udover de projekter, du vil være allokeret til, forventes det, at du indgår i den daglige drift i vores forskningsenhed og bidrager til den bedst mulige afvikling af vores forskning. Det kan være en hjælpende hånd i forsøgsrummene eller laboratoriet, hvor vores blodprøver klargøres til nedfrysning, eller det løbende vedligehold af depot, fryserum og andre faciliteter.

Forskningsgruppen

Hovedfokus i Tina Vilsbølls forskningsgruppe er at afklare og forstå de underliggende fysiologiske og molekylære sygdomsmekanismer, som er ansvarlige for udvikling af type 2-diabetes og komplikationer til diabetes. Målet er at bidrage til en bedre forebyggelse og behandling af sygdommen.

Løn og ansættelsesvilkår

Projektsygeplejersken ansættes på overenskomstvilkår i henhold til aftale mellem Dansk Sygeplejeråd og Region Hovedstaden. Stillingen er som udgangspunkt en vagtfri fuldtidsstilling uden weekendarbejde. Der kan dog i nogle tilfælde forekomme arbejdstid udover almindelig dag tid, hvor der forventes en vis fleksibilitet, men dette vil i høj grad kunne planlægges lokalt i forsøgsteamet. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år, med mulighed for forlængelse.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte professor og overlæge Tina Vilsbøll: +45 4094 0825

Send din ansøgning, CV samt andre relevante bilag på nedenstående link senest 18. maj 2021. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen   

SDCC er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital med en patientgrundlag på ca. 9000 personer med diabetes.

SDCC er organiseret i fire enheder: Klinikken, Klinisk Forskning, Uddannelse og Sundhedsfremme. Patientbehandlingen foregår på to matrikler, SDCC Gentofte Hospital samt på SDCC Niels Steensens Vej. Der varetages tillige udefunktion på Herlev Hospital. Klinisk Forskning foregår ligeledes på to matrikler og består af flere forskningsgrupper. Det tværfaglige samarbejde mellem læger, sygeplejersker, kliniske diætister, patientkoordinatorer, bioanalytikere, kliniske forskere samt udviklingsprojekter i sundhedsfremme prioriteres og værdsættes højt. Vi lægger stor vægt på et godt uddannelses- og undervisningsmiljø, hvor der stilles krav om aktiv deltagelse. Vi har et solidt fagligt netværk og faste samarbejdspartnere nationalt såvel som internationalt.

I november 2021 flytter SDCC ind i et nyt hus ved siden af Herlev Hospital og bliver behandlingssted for 11.000 børn og voksne med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Steno Diabetes Center
  • Kontaktperson
    Tina Vilsboell
  • Adresse
    Niels Steensens Vej 2, 2820 Gentofte
  • Stillingstyper
    Projektsygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    231291
  • Quick-nr.
    408084
  • Indrykningsdato
    13-04-2021
  • Ansøgningsfrist
    18-05-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Steno Diabetes Center
  • Adresse
    Niels Steensens Vej 2, 2820 Gentofte
  • Kontaktperson
    Tina Vilsboell
  • Stillingstyper
    Projektsygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    231291
  • Quick-nr.
    408084
  • Indrykningsdato
    13-04-2021
  • Ansøgningsfrist
    18-05-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.