Jobbet "Barselsvikar til Ultralydklinikken, Føtalmedicin, Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling på Amager og Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Kunne du tænke dig at arbejde med ultralydskanning af gravide kvinder? Og har du lyst til at gøre det i en spændende afdeling med et godt kollegaskab og med fagligheden i højsædet? Er du sygeplejerske, jordemoder eller udlært sonograf? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer ugentligt, eller efter aftale, fra den 01.05.2021-31.03.2022.

Det vil naturligvis være en stor fordel, hvis du allerede er sonograf og kan ultralydskanne. Men hvis ikke, så skal vi nok lære dig op. Det vigtigste er, at du har lyst til det føtalmedicinske speciale.

Vi lægger vægt på at få en kollega med nogle års erfaring og med gode samarbejdsevner og vilje og evne til at være med til at skabe og vedligeholde det gode arbejdsmiljø. Du kommer så til gengæld til at arbejde sammen med en stor gruppe dedikerede sonografer, vi er i alt 20, med en bred aldersspredning, som har det godt både med hinanden og med vores læger og sekretærer.

I afdelingen prioriterer vi udvikling og høj faglighed. Vi afholder bl.a. dagligt en halv times konference med gennemgang af cases og undervisning i føtalmedicinske emner.

Vi har et stort patientflow med ca. 100 skanninger hver dag fordelt på 12 stuer. Undersøgelserne er en blanding af 1. og 2. trimester skanninger samt tilvækstskanninger. Nogle af sonograferne assisterer også til moderkage- og fostervandsprøver og varetager opgaver i vores Svangreambulatorium. Hvilke opgaver, du primært kommer til at varetage, vil afhænge af dine kompetencer.

Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt, da du (når du er lært op) dagligt har ansvar for dit eget program med 8-11 patienter.
an er dog aldrig alene. Vi deler os hver dag op i makkerpar og hjælper hinanden på stuerne, når der er behov for det.
Hver dag har vi desuden en koordinerende sonograf, som hjælper med overblikket. Ved tvivl skanner hun med på stuen og man kan altid gå til hende med spørgsmål.

Ikke alle graviditeter forløber godt, hvilket du som sonograf skal kunne håndtere. Det er en del af det at være sonograf. Sonografen vil nemlig ofte være den første, der konstaterer, at graviditeten ikke udvikler sig som forventet eller at der er en høj sandsynlighed for kromosomafvigelse. Disse situationer vil du naturligvis også blive” klædt på til”.

Dine arbejdstider vil som udgangspunkt være på hverdage i dagtid. Mødetiden er fra kl. 7.45-15.15. Enkelte møder dog kl. 7.15-14.45. Vi har fri på alle søgne- helligdage, men før og efter helligdage arbejder vi nogle aftner og lørdag/søndage for at indhente de skanninger, der skulle have været foretaget på lukkedagene.

Er du blevet nysgerrig? Så vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

Har du yderligere spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til at ringe eller skrive til Afdelingssygeplejerske Jette Frederiksen, tlf.: 3862 2712, mail: jette.frederiksen.01@regionh.dk

Ansøgningsfrist: Tirsdag d 20.april 2021 kl. 12.00

 Ansættelsessamtaler: Afholdes i uge 16 og 17