Jobbet "Lægesekretær ved Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital - fast stilling" er udløbet

Region Midtjylland

Hjertesygdomme

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Er du den nye lægesekretær i -sygdomme (Hjertesygdomme), Aarhus Universitetshospital?

Vi er Danmarks største (og bedste) -afdeling med klinikker, sengeafdelinger, sekretariat og operationsgang. En afdeling, som byder på masser af udfordringer, og vi vil gerne have dig med på holdet.

Stillingen er på fuld tid, 37 timer pr. uge. Opstart pr. 1. juni 2021 eller efter aftale.

Vi kan tilbyde
  • et spændende miljø med godt tværfagligt samarbejde
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • varierende opgaver med stort ansvar
  • introduktion og individuelt tilpasset oplæring.

Vi søger dig, fordi du
  • er uddannet lægesekretær (er et krav) og stolt af dit fag
  • er erfaren bruger af Midt EPJ
  • trives med skrivning, da dette grundet vores høje patientflow er en stor del af opgaven
  • er mødestabil og har lyst til at bidrage med noget positivt
  • trives med, at hver dag byder på forskellige opgaver, inklusiv pasning af sengeafdeling.

I -sygdomme er vi en stor sekretærgruppe, mere end 40, bestående af to grupper med hver deres ledende lægesekretær. Vi bidrager alle med høj faglighed og fokus på det gode patientforløb. Vi hjælper hinanden på tværs i afdelingen og har et tæt tværfagligt samarbejde. Vi har et stort akut indtag, hvorfor vi i afdelingen dækker alle dage hele året indtil kl. 20.00. Vores vagtordning er yderst velfungerende med stor kollegial fleksibilitet, og vagterne udløser en værdsat frihed på andre tidspunkter. Vagterne fordeles i fast rul med en aftenvagt pr. uge samt en weekend (fredag og lørdag eller lørdag og søndag) hver 6. uge. Vi har ikke deciderede hjemmearbejdspladser, men alle 'skrivende' vagter kan varetages hjemmefra.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Hvis du vil vide mere, så må du endelig ringe til ledende lægesekretær Sanne Seiding Roed på 4014 0995, lægesekretær Pia Søndergaard på 7845 2072 eller lægesekretær Lone Højgaard på 7845 2073

Ansøgningsfristen er 25. april 2021. Ansættelsessamtaler planlægges afviklet i uge 17, 2021. Ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring sendes til nedenstående link.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.