Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing Falster

Dygtig overlæge til lungemedicinsk afsnit, Nykøbing F. Sygehus

Nykøbing F. Sygehus tilbyder skøn natur, høj faglighed og stort ansvar

Vi tilbyder en masse – og meget mere, end du regner med. Hvis du er vores kommende overlæge i lungemedicin, så har vi en fantastisk pakke til dig:

Flad struktur med stort ansvar: Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og at få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Som afdeling er vi kendetegnet ved flad struktur og stor indflydelse på egen hverdag. Du vil derfor opleve, at der frie rammer til at forfølge den gode idé og omsætte den til praksis. Du får mulighed for at være med til at sætte et fagligt præg på afdelingen og være en af sygehusets faglige fyrtårne.

Et godt tværfagligt arbejdsmiljø: Vi anser et godt arbejdsmiljø og en høj trivsel som en forudsætning for at skabe gode patientforløb. Vi fremmer udviklingen af et ”sygehus uden grænser” i forhold til samarbejdet både internt på tværs af specialer og afdelinger – og eksternt i forhold til andre sygehuse, praktiserende læger og kommuner.

Mange og spændende samarbejdspartnere: Vi er en del af en stor og velfungerende tværfaglig medicinsk afdeling – og du kan derfor forvente at få mange kompetente, passionerede og samarbejdsorienterede kollegaer. Derudover har vi et tæt samarbejde med Sjællands Universitetshospital, og har store ambitioner om at udvide og styrke dette samarbejde på det lungemedicinske område.

Massive personlige og faglige udviklingsmuligheder: På Nykøbing F. Sygehus ønsker vi at være et inspirerende, udviklende og eftertragtet uddannelsessted. Medicinsk Afdeling er ingen undtagelse, og vi prioriterer faglighed og kompetenceudvikling meget højt. Det sikres blandt andet gennem klinisk undervisning af høj faglig standard og mange spændende patientkategorier.

Fleksibel arbejdstid: Uanset om du bor i nærheden eller længere væk fra sygehuset, kan du med stor fleksibilitet pakke din arbejdsuge. Vi har plads til dem, der gerne vil arbejde alle ugens dage, dem der hellere vil arbejde mange timer i færre dage og også plads til dem, der gerne vil gå i vagt. Og alt indimellem.

Naturskønne omgivelser og en dejlig provinsby: Du må bo, lige hvor du vil i Danmark og i det nære udland. Vi vil dog elske, hvis du kommer og bor i nærheden af sygehuset – vi har masser af skønne og billige boliger ved vandet. Nykøbing Falster ligger i de flotteste omgivelser med masser af muligheder for vandsport og andre naturoplevelser, såsom Stevns Klint, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, og Danmarks bedste badestrand, Marielyst Strand.

Både Guldborgsund Kommune og Region Sjælland står klar med masser af hjælp og rådgivning til ny-tilflyttere, og der er fine vuggestuer og børnehaver, gode private og offentlige skoler og en fin gammel by med en god størrelse.

Lønpakke: Vi tilbyder løn efter gældende overenskomster, herunder anciennitet, kvalifikationer, vagter etc. og mulighed for ekstra betaling, hvis du arbejder mere end 37 timer i gennemsnit per uge.

Om dig: Det overordnede krav til dig er, at du er uddannet speciallæge i lungemedicin. Fagligt motiveres du af det store ansvar og den opgavemangfoldighed, som du vil opleve på afdelingen. Du ønsker at beskæftige dig med den brede lungemedicin med deltagelse i stuegang, lungeambulatorium m.v. Derudover har du stærke samarbejdsevner, og bidrager til afdelingen med dit gode humør og høje engagement.

Du kan læse mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat. Ansøgningsfristen udløber den 1. juli 2021.

Kontakt Line Møgelvang, telefon +45 41 67 82 43 fra Mercuri Urval for at høre nærmere. Vi ansætter løbende.

Stillingsprofil.pdf

In English:

ConsultantPhysicianinRespiratoryMedicine.pdf

JobdescriptionConsultantPhysicianinRespiratoryMedicine.pdf

ItsgreatworkingforRegionZealand.pdf

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Nykøbing F. Sygehus
 • Kontaktperson
  Christian Christiansen
  chchris@regionsjaelland.dk
 • Adresse
  Fjordvej 15, 4800 Nykøbing Falster
 • Stillingstype
  Overlæge
 • Speciale
  Intern medicin: Lungesygdomme
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  012434
 • Quick-nr.
  408382
 • Ansøgningsfrist
  31-10-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Nykøbing F. Sygehus
 • Adresse
  Fjordvej 15, 4800 Nykøbing Falster
 • Kontaktperson
  Christian Christiansen
  chchris@regionsjaelland.dk
 • Stillingstype
  Overlæge
 • Speciale
  Intern medicin: Lungesygdomme
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  012434
 • Quick-nr.
  408382
 • Ansøgningsfrist
  31-10-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Dygtig overlæge til lungemedicinsk afsnit, Nykøbing F. Sygehus"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.